Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Καλοκαιρινό bazaar στο Θέρμο από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Καλοκαιρινό bazaar στο Θέρμο από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν το καλοκαιρινό παζάρι που θα διοργανώσει στις 23 & 24 Αυγούστου 2018 στο Θέρμο και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του.

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη (23/08) και την Παρασκευή (24/08) στην πλατεία του Θέρμου θα υπάρχει το καλοκαιρινό bazaar από το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Καλύβια Αγρινίου), όπου θα διατίθενται διάφορα είδη, ενώ οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και φέτος το καλοκαίρι, προσκαλεί τους φίλους και υποστηρικτές του να επισκεφτούν τα καλοκαιρινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το δύσκολο έργο του.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.

Στην καλοκαιρινή αγορά (bazaar) μπορείτε να βρείτε: πετσέτες θαλάσσης, κουβαδάκια, λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), ενδοϋφασμένες πετσέτες, μπάλες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τετράδια, καθώς διακοσμητικά και είδη σπιτιού.

Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.

Ημερήσια Φροντίδα Αγρινίου

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τ.Κ. Καλυβίων, Δήμου Αγρινίου

TΗΛ.: 26410 95473

E-mail: agrinio@hamogelo.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.