Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Kάλπες στο ΠΑΣΟΚ

Kάλπες στο ΠΑΣΟΚ

pasok_2_0Την προσεχή Κυριακή 26 Ιουνίου, θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ , σύμφωνα με τις αποφάσεις της 4ης Συνόδου της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και τις σχετικές εγκυκλίους της Χαριλάου Τρικούπη. Τα όργανα που θα εκλεγούν είναι η Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.) και οι Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων (Σ.Ε.)
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, από 09:00 μέχρι 19:00.
Τα εκλογικά κέντρα ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι:
1. Δ.Ο. Mεσολογγίου: Εργατικό Κέντρο
2. Δ.Ο. Αγρινίου: Εντευκτήριο παλαιού τραίνου (τραίνο)
3. Δ.Ο. Ναυπάκτου: Αίθουσα ‘’Ξενία’’
4. Δ.Ο. Αμφιλοχίας: Δημαρχείο Αμφιλοχίας
5. Δ.Ο. Θέρμου: Δημαρχείο Θέρμου
6. Δ.Ο. Ακτίου-Βόνιτσας: Δημαρχείο Βόνιτσας
7. Δ.Ο. Ξηρομέρου: Αγροτικός Συνεταιρισμός Ξηρομέρου στον Αστακό
Την εκλογική διαδικασία συντονίζει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτ/νιας, σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή και τις Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές .
 Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το επικαιροποιημένο Μητρώο Μελών. Όσοι προσέρχονται για να συμμετέχουν στη ψηφοφορία και δεν ανευρίσκονται στο Μητρώο Μελών, αλλά είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του αντίστοιχου Δήμου, θα μπορούν να ψηφίσουν αφού πρώτα συμπληρώσουν πλήρως την αίτηση μέλους (έντυπο) στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφεται ο αριθμός δημοτολογίου.Οι εκλογείς θα ψηφίζουν αυτοπροσώπως με την αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας και οικονομική συνδρομή 3€, ώστε να καλυφθούν τα πάσης φύσεως έξοδα. Δεν μπορεί να ψηφίσει κάποιος για λογαριασμό τρίτου ακόμα κι αν προσκομίσει την ταυτότητά άλλου προσώπου!
 Τα ψηφοδέλτια θα είναι δύο. Ένα για τις Νομαρχιακές Οργανώσεις και ένα για τη Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης. Θα υπάρχουν για το σκοπό αυτό και δύο κάλπες.
 Αποφασίστηκε να ισχύει η μονοσταυρία.
 Πληροφορίες θα δίδονται στα Γραφεία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Αιτωλαοκαρνανίας, επισημαίνει πως, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, για τη διασφάλιση των όρων άψογης εκλογικής διαδικασίας και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν μαζικά για τη συσπείρωση των δυνάμεων του Κινήματος και τη διεύρυνση της βάσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.