Δευτέρα, Φεβρουάριος 18, 2019

Κάλυψη λακκουβών στο δρόμο Χρυσοβίτσα – Βαλόστρατο

chrysovitsa-valostrato (4)

Η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε συντήρηση του δρόμου και κάλυψη λακκουβών με ψυχρή άσφαλτο στο δρόμο Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια (Βαλόστρατο).

Ο συγκεκριμένος δρόμος ήταν σε κακό χάλι και άκρως απαράδεκτη η εικόνα με τις λακκούβες . Στόχος των εργασιών στο συγκεκριμένο δρόμο ήταν η διέλευση των οχημάτων με ασφάλεια, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του αγροτικού πληθυσμού της περιοχής στις καλλιέργειές τους.

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης τόνισε:«Σε εργασίες επούλωσης λακκουβών στο οδόστρωμα προχώρησαν αυτές τις μέρες, τα αρμόδια συνεργεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο δρόμο Χρυσοβίτσα- Διασταύρωση Πηγάδια, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και της τοπικής κοινότητας. Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, για να στρωθούν με άσφαλτο πολλές λακκούβες του οδικού δικτύου του χωριού μας, για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών. Επίσης να επισημάνω ότι ο δρόμος αν και δεν ανήκει στην αρμοδιότητα συντήρησης της Περιφέρειας αφού είναι αγροτικός -δημοτικός, εντούτοις η κα Σταρακά έκανε την υπέρβαση της, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του δρόμου και τους κινδύνους που κρύβει για δεκάδες πολίτες οι οποίοι τον χρησιμοποιούν καθημερινά, και διέθεσε συνεργείο και πολλούς σάκους με ψυχρό ασφαλτόμιγμα και ολοκληρώθηκαν οι επισκευές φθορών σε πλήθος σημείων του δρόμου που είχε λακκούβες».

chrysovitsa-valostrato (1)

chrysovitsa-valostrato (2)

chrysovitsa-valostrato (3)

chrysovitsa-valostrato (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.