Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Καλύβια Αττικής: Δύο μέρες ήταν νεκροί οι Πακιστανοί που πέθαναν από το μαγκάλι

Καλύβια Αττικής: Δύο μέρες ήταν νεκροί οι Πακιστανοί που πέθαναν από το μαγκάλι

Εδώ και δύο ημέρες ήταν νεκροί οι τέσσερις Πακιστανοί που βρέθηκαν σήμερα σε δωμάτιο πτηνοτροφικής μονάδας στα Καλύβια, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ένας εκ των τεσσάρων αντρών ήταν φύλακας και εργάτης στη μονάδα, η οποία δεν λειτουργούσε την τρέχουσα περίοδο, λόγω εργασιών απεντόμωσης. Την Τετάρτη είχε καλέσει άλλους τρεις ομοεθνείς του (δεν έχει ξεκαθαρίσει αν κάποιος εξ αυτών εργαζόταν επίσης στη μονάδα) για να περάσουν μαζί το βράδυ και άναψαν μια σόμπα γκαζιού για να ζεσταθούν.

Πριν κοιμηθούν, έσβησαν τη σόμπα, από την οποία όμως υπήρχε διαρροή γκαζιού με συνέπεια να εισπνεύσουν το αέριο κατά τη διάρκεια του ύπνου και να βρουν, έτσι, τραγικό θάνατο. Ένας φίλος τους επιχείρησε να έρθει σε επαφή μαζί τους τις επόμενες ώρες, δεν βρήκε όμως ανταπόκριση, ανησύχησε και ενημέρωσε τις αρχές. Έτσι, άντρες της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα στους χώρους της μονάδας, στην πλατεία Ανθυπολοχαγού Βασιλείου Φιλίππου στα Καλύβια και εντόπισαν νεκρούς τους τέσσερις αλλοδαπούς, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν μεταξύ 25 και 40 ετών. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες ταυτοποίησης, ώστε να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι οικογένειες των θυμάτων.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.