Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Καλύβια: Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

kalyvia-hamogelo-christmas

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά, τα μέλη του προσωπικού και τους εθελοντές της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιήθηκε χθες στα Καλύβια Αγρινίου με εορταστικά τραγούδια και χορό, δώρα για τα παιδιά, παιχνίδια με κλόουν και τον Αη Βασίλη που μοίρασε δώρα!

Τα παιδιά είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στη συνέχεια έπαιξαν έξυπνα και διασκεδαστικά παιχνίδια με την κλόουν Παστελίτσα και έκαναν ζωγραφιές στα πρόσωπά τους με πολύχρωμα σχέδια, χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ στη συνέχεια το κάθε παιδί πήρε τα δώρο του από τον Αη Βασίλη ο οποίος για άλλη μια χρονιά σκόρπισε παντού χαμόγελα και χαρά!

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Μικροί και μεγάλοι γεύτηκαν από τον μπουφέ, ορεκτικά, γλυκίσματα και αναψυκτικά που προσέφεραν πολλοί χορηγοί και στο τέλος τραγούδησαν τα κάλαντα δίπλα στο στολισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι επισκέψεις και η προσφορά τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών, από σχολεία του νομού μας, συλλογικών και πολιτιστικών φορέων αλλά και συλλόγων, στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να ενισχυθεί το πολύπλευρο κοινωνικό έργο του οργανισμού.

Καλές γιορτές & Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ελπίδα!

Πηγή: kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.