Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Kαμαρούλα: «φωνάζαμε από το καλοκαίρι πως η γέφυρα θα πέσει»

Kαμαρούλα: «φωνάζαμε από το καλοκαίρι πως η γέφυρα θα πέσει»

Η κακοκαιρία που έπληξε την περασμένη Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021, τον δήμο Αγρινίου προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε καλλιέργειες, αγροτική οδοποιία και οδικό δίκτυο.

Αποτελεί κοινή συνισταμένη ωστόσο πως απετράπησαν τα χειρότερα καθώς τα περισσότερα υδατορέματα άντεξαν αν και έφθασαν στο όριο της υπερχείλισης.

Οι καθαρισμοί σε ρέματα –χείμαρρους έφεραν αποτέλεσμα όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκφράζονται παράπονα σε διάφορες περιοχές.

Μια από αυτές είναι η Καμαρούλα όπου τα νερά της Ερμίτσας παρέσυραν ένα από τα δυο γεφυράκια που οδηγούν προς Άγιο Νικόλαο.

Επ΄αυτού παραθέτουμε αυτούσια όσα αναφέρει- καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής:

Η κατάρρευση των δικαιολογιών

Η γέφυρα της φωτογραφίας στην Καμαρούλα, για την οποία κάτοικοι του χωριού ξεσηκώσαμε τον κόσμο το καλοκαίρι που μας πέρασε, φωνάζοντας ότι θα πέσει, έπεσε.

Κι αφού όπως λέει και ο Ηρακλής Πουαρώ «δεν υπάρχουν ατυχήματα», δεν φταίει ούτε το κακό το ριζικό μας, ούτε ο θεός που μας μισεί, ούτε η δυνατή βροχή;

Εμείς φταίμε! Με την αργοπορία μας, την αναισθησία μας, την ιδιωτία μας…

Δικαιολογίες τέλος.

Στη φωτό που ακολουθεί η γέφυρα πριν την κακοκαιρία:

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Όχι άλλο Ροδίτη, Πάριο και Αλεξίου

  Βγες ρε Άκη να μας πεις ότι δεν έπεσε η γέφυρα αλλά γέρνει το μάτι μας.

 2. Άκης Ροδίτης

  Δεν είναι απαραίτητο. Στις επόμενες εκλογές, όταν η άλλοι θα πανηγυρίζουν, εσείς πάλι θα γέρνετε για ύπνο…

 3. Διαζυγιολογος

  Στις επόμενες εκλογές με Καζαντζη επικεφαλή σε βλέπω υποψήφιο με τον Τραπεζιωτη Άκη..

 4. Άκης Ροδίτης

  Δεν νομίζω ότι θα βρεθώ μπροστά σε ένα τέτοιο δίλλημα. Στην «ουρά» του ψηφοδελτίου της παράταξης θα υπάρχουν άλλοι 150 υποψήφιοι για να επιλέξω.
  Αντίθετα με μένα όμως, πιστεύω ότι οι ψηφοφόροι του δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα για να ψηφίσουν τον Τραπεζιώτη. Άλλωστε από την ώρα που επαύθη των καθηκόντων του αντιδημάρχου από τον Παπαναστασίου, Καζαντζής και Τραπεζιώτης συνεργάστηκαν στενότατα και παραλίγο να κατέβουν και με κοινό συνδυασμό στις εκλογές. Άσε που κατά τη διάρκεια του Β’ γύρου, υποψήφιου του συνδυασμού του, ψηφοφόροι και συγγενείς του, στις συγκεντρώσεις της Σταρακά παλαμοκροτούσαν δίπλα – δίπλα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.