Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Kάμερες προσεχώς στο Λιμάνι Μύτικα για την παράνομη στάθμευση

Kάμερες προσεχώς στο Λιμάνι Μύτικα για την παράνομη στάθμευση

Το ζήτημα της παράνομη στάθμευσης στη χερσαία ζώνη στο λιμάνι του Μύτικα θίγει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου σε επιστολή προς το Λιμεναρχείο Λευκάδας ζητώντας σχετική παρέμβαση.

Ενημερώνει παράλληλα το Λιμενικό Ταμείο πως θα τοποθετήσει σύστημα επιτήρησης του λιμανιού του Μύτικα με έξι I.P. κάμερες, που θα καταγράφουν την κίνηση του λιμανιού 24 ώρες το 24ωρο.

Η επιστολή:

Σας ενημερώνουμε για την αφόρητη κατάσταση που δημιουργείται στην χερσαία ζώνη του λιμανιού του Μύτικα, από την παράνομη στάθμευση κάθε είδους οχημάτων και τρέιλερ σκαφών, ιδίως τέτοια εποχή και καλοκαίρι και ιδίως τα Σαββατοκύριακα.

Παρακαλούμε για την άμεση και συνεχή επέμβαση της υπηρεσίας σας, ακόμα και κάθε ημέρα συνεχόμενα, ώστε να κόβονται κλήσεις και πρόστιμα, με την ελπίδα να συνετιστούν επιτέλους οι ασυνείδητοι συμπολίτες μας.

Από μέρους μας σύντομα θα τοποθετήσουμε στον χώρο του λιμανιού εμφανής πινακίδες, όπου θα ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η στάθμευση οποιουδήποτε οχήματος και τρέιλερ στο λιμάνι του Μύτικα και θα ενημερώνει επίσης για την ύπαρξη κοντινού δημοτικού οικοπέδου (μόλις 300 μέτρα απόσταση), για δωρεάν στάθμευση.

Επίσης εγκαθιστούμε σύστημα επιτήρησης του λιμανιού του Μύτικα με έξι I.P. κάμερες, που θα καταγράφουν την κίνηση του λιμανιού 24 ώρες το 24ωρο.

Θα τοποθετηθεί πινακίδα επίσης, που θα ενημερώνει τους χρήστες του λιμανιού για την ύπαρξη του κλειστού κυκλώματος καμερών.

Όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα δώσουμε πρόσβαση και στις έξι κάμερες στην υπηρεσία σας.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας και είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Φωτό αρχείου απο mytikaspress

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.