Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Κάμερες ξανά, συμφωνία για κεντρική διαχείριση

Κάμερες ξανά, συμφωνία για κεντρική διαχείριση

tileoptiki superleague
Επιτέλους «λευκός καπνός» στην Σούπερ Λίγκα. Οι 15 ομάδες ομάδες τα βρήκαν για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών και ο ΠΑΟΚ παραμένει στην Nova.

Η κατάσταση στο κομμάτι των τηλεοπτικών είχε φτάσει σε κρίσιμο σημείο, με τη Nova να βρίσκεται στα χαρακώματα με τη Super League. Επρεπε να βρεθεί λύση στο Δ.Σ. της Παρασκευής, με το χάσμα τις τελευταίες μέρες να δείχνει πως γεφυρώνεται. Κι εν τέλει βρέθηκε. Η Σούπερ Λίγκα συμφώνησε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και έτσι θα υπάρχει κανονικά κάλυψη και την 2η αγωνιστική (για την 1η υπήρχε συμφωνία κανονικά για τη Νοva).

Για να υπάρξει συμφωνία δόθηκαν 1,2 εκατομμύρια ευρώ από τη Nova στις 12 μικρομεσαίες ομάδες αλλά και επιπλέον 800.000 ευρώ από την κεντρική χορηγία του Ιβάν Σαββίδη. Το συνολικό ποσό που συμφωνήθηκε αποκλειστικά για τα τηλεοπτικά είναι 30 εκατομμύρια.

Σχεδόν ομόφωνα συμφωνήθηκε από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας η νέα συμφωνία το οποίο χαρακτηρίστηκε νέο «μνημόνιο συνεργασίας». Η συμφωνία είναι διετής και για τη διοργανώτρια αρχή βασική προϋπόθεση αποτελεί την επόμενη χρονιά το τηλεοπτικό συμβόλαιο να μείνει τουλάχιστον στα ίδια επίπεδα με φέτος, δηλαδή στα 30 εκατομμύρια, χωρίς να ζητηθεί εκ νέου μείωση.

Στο Δ.Σ πήρξε και έγκριση του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος, ο οποίος θα λήξει 16-17-18 Δεκεμβρίου, ενώ αποφασίστηκε πως δεν θα γίνουν πλέι οφ!.

Πηγή: gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.