Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Καμία επαφή με Κούσα

Καμία επαφή με Κούσα
kousas-640x360Μεταγραφή άπνοια επικρατεί μέχρι στιγμής στον Παναιτωλικό  όσον αφορά την ενίσχυση  της ομάδας. Οι ιθύνοντες σε συνεργασία με τον Μάκη Χάβο ψάχνουν τόσο την εγχώρια αγορά όσο και ξένη  προκειμένου να αποκτηθούν οι κατάλληλοι παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που δημιουργούνται από τις αποχωρήσεις, ωστόσο  το τοπίο παραμένει ακόμα θολό, αν και αρκετά ονόματα έχουν “παρελάσει ” τις τελευταίες ημέρες.
Στο μέτωπο των ανανεώσεων κάποια πράγματα έχουν δρομολογηθεί μιας και ήδη έχουν υπάρξει οι σχετικές επίσημες ανακοινώσεις για  παίκτες που είτε ανανέωσαν είτε όχι ενώ όσον αφορά το θέμα του μέχρι πρότινος αρχηγού της ομάδας Γ. Κούσα και παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών ότι βαίνει προς ανανέωση, ασφαλείς πληροφορίες του agrinionews.gr  αναφέρουν ότι καμία επαφή δεν έχει υπάρξει για το θέμα μεταξύ των δύο πλευρών με τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να έχει  ήδη τρεις προτάσεις στα χέρια του από άλλες ομάδες, τις οποίες και εξετάζει.
Επί της ουσίας, ο Κούσας θεωρείται παρελθόν από τον Παναιτωλικό εδώ και αρκετό καιρό, κάτι που είχαμε αναφέρει άλλωστε και σε προγενέστερο ρεπορτάζ.
                                                            Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.