Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Κανείς υποψήφιος για πρόεδρος της οργάνωσης Αγρινίου της ΝΔ

Τρεις υποψηφιότητες στο Μεσολόγγιnea dimokratia

Καμία υποψηφιότητα δεν κατατέθηκε (τουλάχιστον εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας) για την προεδρία της οργάνωσης του δήμου Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας. Η είδηση διακινείται στους κομματικούς κύκλους προκαλώντας μεγάλο και εύλογο προβληματισμό.
Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ που θα διεξαχθούν την 13η Μαΐου στις δημοτικές και νομαρχιακές οργανώσεις, χθες έληγε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.
Συγκεκριμένα, η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (ΝΕΦΕ ) συνέλεγε, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, τις αιτήσεις υποψηφιότητας για τις θέσεις του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, των προέδρων των ΔΗΜ.Τ.Ο. και των Συνέδρων της Αιτωλοακαρνανίας. Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στις θέσεις των μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.) υποβλήθηκαν στις δημοτικές εφορευτικές επιτροπές.
Η ΝΕΦΕ αναμένεται να προβεί στην επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων ωστόσο, σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες, για την προεδρία της ΝΟΔΕ κατατέθηκε μόνο η υποψηφιότητα του Φώτη Τσόλκα. Κανείς ωστόσο δεν κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου και για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ξηρομέρου.
Αντιθέτως, τρία πρόσωπα, οι κκ. Γιώργος Μέρης, Λάμπρος Κοντομήτσος και Μέμη Γούργαρη, υπέβαλλαν υποψηφιότητα για την προεδρία της οργάνωσης του δήμου Μεσολογγίου.
Την προεδρία της οργάνωσης Ναυπάκτου διεκδικούν οι κκ. Νίκος Τσερπέλης και Γρηγόρης Γιαβρούτας ενώ από μια υποψηφιότητα κατατέθηκε για τις υπόλοιπες δημοτικές οργανώσεις. Του Γιώργου Κοντογιάννη για την οργάνωση Θέρμου, του Χρήστου Τηλεμάχου για την ΔΗΜΤΟ Αμφιλοχίας και του Κώστα  Ζαχαράκη για την οργάνωση της Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ανωνιμος

  Γιατί άραγε!!!! δεν καταθέσαν υποψηφιότητες?? για τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγρινίου και για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ξηρομέρου.

 2. Ανώνυμος

  Τότε ας βάλει κανένας από το αδελφό κόμμα της σημερινής Νουδόύλας ,παλιά το λέγανε Πασόκ , σήμερα θαρρώ το λένε Κούνημα Αλλαγής , η κάτι τέτοιο τέλος πάντων .

 3. Άκης Λεπενούς

  Άκη αρπαξε την ευκαιρία. Αν και είσαι ικανός να βγεις δεύτερος.

 4. Άκης Λεπενούς

  Συγχωριανε. Ο μόνος που δεν δουλεύει απο το χωριό μας είσαι εσύ!!!!!!!!!
  Άρα ευκαιρείς. Όρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.