Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Κάνοε Καγιάκ: «Διάπλους της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017»

Κάνοε Καγιάκ: «Διάπλους της Λιμνοθάλασσας  Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017»

unnamedΣτις 24&25 Iουνίου για πρώτη φορά ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου θα διοργανώσει σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αιτωλικού και τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, επίσημο πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα canoe kayak sup open race με την ονομασία «Διάπλους της Λ/Θ Μεσολογγίου-Αιτωλικού 2017» . Έχουν προηγηθεί δυο ανεπίσημοι αγώνες τον Ιούνιο του 2015 και 2016 .
Ο κωπηλατικός αυτός μαραθώνιος θα ξεκινήσει από το Αιτωλικό το Σάββατο 24/6 στις 17.οο, θα διασχίσει μέρος της λιμνοθάλασσας, μήκους 14 χιλιομέτρων, και θα καταλήξει στο Μεσολόγγι. Η όλη διοργάνωση θα είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ, του Δήμου ΙΠ Μεσολογγίου και την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Πρόκειται για μια απαιτητική πανελλήνια διοργάνωση λόγω της μεγάλης συμμετοχής αθλητών με σκάφη, σε ένα απέραντο θαλάσσιο πεδίο με τεράστιο οικολογικό ενδιαφέρον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την λιμνοθάλασσα και την πλούσια ορνιθοπανίδα της. Την Κυριακή 25/6 θα γίνει καγιακοβόλτα για όσους επιθυμούν στο νησί του Αή Σώστη με τον ομώνυμο φάρο, 3,5 χλμ δυτικά της Τουρλίδας.
Σε λίγες μέρες θα δημοσιευθεί η προκήρυξη του αγώνα με όλες τις λεπτομέρειες.
limnothalassa λιμνοθαλασσα

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.