Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, 2021

Κανονικά σε όλη τη χώρα οι μαθητικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Κανονικά σε όλη τη χώρα οι μαθητικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου

Κανονικά θα διεξαχθούν οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη τη χώρα σύμφωνα με τις διευκρινίσεις που έκανε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το υπουργείο όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη διάρκεια μίας ώρας.

Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Εσωτερικών

«Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως, οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιαννα

    Ο ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ Η ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΣΡΕΛΑΣΗ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.