Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Κανονικά σέντρα στο πρωτάθλημα με την προηγούμενη προκήρυξη!

Κανονικά σέντρα στο πρωτάθλημα με την προηγούμενη προκήρυξη!

.ετά από νέα σειρά διαβουλεύσεων και επαφών η απόφαση της Super League είναι να γίνει κανονικά η προγραμματισμένη σέντρα αλλά με την προηγούμενη προκήρυξη και παράλληλα να υπάρξουν και οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να περάσει το αίτημα της Football League για μπαράζ κινδύνεψε να τινάξει το πρωτάθλημα στον… αέρα!

Στην Super League είχαν έτσι και αλλιώς προγραμματίσει Δ.Σ. το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά το Συμβούλιο στην ΕΠΟ για να υπάρξει εικόνα του τι έχει συμβεί. Η δυσαρέσκεια υπήρχε και όλα έδειχναν ακόμα και πιθανότητα αναβολής! Και αυτό διότι η Super League δεν ήταν υπέρ του μπαράζ αλλά του συστήματος 3 – 1, δηλαδή τρεις ομάδες να πέσουν και μία να ανέβει από την Football League. Τελικώς η Διοργανώτρια Αρχή – μετά από σχετική διακοπή για να περιμένει και γραπτώς τις αποφάσεις της ΕΠΟ – πήρε την απόφαση να πάει κανονικά σε σέντρα για αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά με την προηγούμενη προκήρυξη. Παράλληλα να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την προκήρυξη που προέκυψε από την ψηφοφορία στην Εκτελεστική Επιτροπή της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Στην ατζέντα του Δ.Σ. υπήρχαν για να συζητηθούν και τα εξής θέματα:

– Εκλογή 4 έως 6 διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 3 του Κανονισμού Λειτουργίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ).

– Παροχή εξουσιοδοτήσεων για τον ορισμό αγώνων 3ης, 4ης, 5ης και 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτής.

gazzetta.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.