Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

«Κάνουμε αγώνα δρόμου για να μην χαθούν εμβόλια λόγω ακυρώσεων στο νοσοκομείο»

«Κάνουμε αγώνα δρόμου για να μην χαθούν εμβόλια λόγω ακυρώσεων στο νοσοκομείο»

Τόσο σήμερα όσο και τις προηγούμενες μέρες ειδοποιήθηκαν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγρινίου, οι οποίοι είχαν δηλώσει ότι θα κάνουν το εμβόλιο, να το κάνουν νωρίτερα από την ημερομηνία που τους είχε ανακοινωθεί. Σημαντικά νωρίτερα, ακόμη και ένα δεκαήμερο.

Αυτό μία μόνο εξήγηση μπορεί να είχε. Ότι κάποιοι από εκείνους που είχαν δηλώσει πως θα το κάνουν έλειπαν ή… αδιαθέτησαν ή ακύρωσαν! Με άλλα λόγια μιλάμε για αδιάθετα εμβόλια ενώ ξέρουμε ότι γίνεται αγώνας δρόμου για να φτάνουν κάποια στιγμή για όλους! Ίσως πάλι και όχι.

Πέρα όμως από αυτήν, υπάρχει όμως και μια παράμετρος που έχει να κάνει με τον κίνδυνο να πάνε χαμένα εμβόλια λόγω… μη ζήτησης! Ο Στέλιος Μερμιγκης, φαρμακοποιός του νοσοκομείου Αγρινίου, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου και πρώην εκπρόσωπος των εργαζομένων, απάντησε σχετικά σε ερώτηση σε ανάρτηση του στο facebook: “δυστυχώς αρχίζουμε και έχουμε απώλειες(σ.σ. δηλαδή περιπτώσεις που δεν έκαναν κάποιοι εμβόλιο ενώ είχαν δηλώσει) και επειδή τα εμβόλια έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο ζωής κάνουμε αγώνα δρόμου για να καλύψουμε τα κενά και να μην καταστρέψουμε τα εμβόλια”!

Αυτό δεν είναι για τα “κακώς κείμενα”, αν ισχύει, αυτό είναι “από τα άγραφα”!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.