Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Καταγγέλλουν διαγράμμιση-παγίδα στη διασταύρωση Χρυσοβεργίου

Καταγγέλλουν διαγράμμιση-παγίδα στη διασταύρωση Χρυσοβεργίου

Πολίτες επικοινώνησαν με το agrinionews.gr και κάνουν λόγο για «διαγράμμιση – παγίδα στη χιλιομετρική θέση Χ.Θ 48+500 (Διασταύρωση Χρυσοβέργι) της Ε.Ο Αντιρρίου –Ιωαννίνων κοντά στην Αγία Ελεούσα». Αναφέρει χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής:

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, εμφανίστηκε συνεργείο στην περιοχή, το οποίο προχώρησε σε πρόχειρη (;), αλλά άκρως επικίνδυνη διαγράμμιση σε τμήμα περίπου 500 μέτρων της Εθνικής Οδού, που είχε ασφαλτοστρωθεί πριν τις εκλογές για τους ΟΤΑ ( 26 -05 2019 ) και έκτοτε παρέμενε χωρίς διαγράμμιση. Αυτοί που έκαναν αυτές τις εργασίες, αγνόησαν την προϋπάρχουσα διαγράμμιση και την ύπαρξη κόμβου, στη θέση διασταύρωση Χρυσοβεργίου Μεσολογγίου.

Ο κίνδυνος ατυχήματος , κυρίως τη νύκτα, είναι πολύ μεγάλος, ιδιαίτερα για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή.

Πιθανολογούμε ότι αυτό έγινε στα πλαίσια της εργολαβίας με τίτλο «Κατεπείγουσες Εργασίες Αποκατάστασης Τμήματος Ε.Ο. Αντιρρίου -Ιωαννίνων», που ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2018 (!!), λόγω της συνεχούς καταρρακτώδους βροχόπτωσης που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Ε.Ο Αντιρρίου -Ιωαννίνων και στη θέση Χρυσοβέργι, το πρωί της 2ης Δεκεμβρίου του 2017 (!!).

Οι έχοντες την ευθύνη για τη συντήρηση, την επίβλεψη αλλά και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων ας σπεύσουν να διορθώσουν την κατάσταση, πριν είναι αργά, στο δρόμο με το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο στην Αιτωλοακαρνανία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.