Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Κάποιος να πει στον κ. Λύρο ότι και το Αγρίνιο στην Αιτωλία είναι!

Κάποιος να πει στον κ. Λύρο ότι και το Αγρίνιο στην Αιτωλία είναι!

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου έβγαλε μια ανακοίνωση όλο… επιχειρηματικότητα προκειμένου να πείσει, τώρα που πάει να γίνει επιχειρηματικό πάρκο στην Αιτωλοακαρνανία ότι δεν πρέπει να γίνει μόνο ένα. Ακόμη δεν ξεκόλλησε το ένα, σου λέει, να η ευκαιρία να φτιάξουμε δύο! Και ποια είναι η πιο κατάλληλη στιγμή; Ετούτη!

Φυσικά εννοεί να γίνει ένα στο Αγρίνιο κι ένα στο Μεσολόγγι. Και προκειμένου να το οριοθετήσει καλύτερα, λέει να γίνει ένα στην Αιτωλία κι ένα στην Ακαρνανία. Με άλλα λόγια, πέραν της γνωστής επιβεβαίωσης ότι αυτός ο τόπος δεν θα πάει ποτέ μπροστά όσο Αγρίνιο και Μεσολόγγι είναι στον ίδιο νομό και τρώει το ένα το άλλο, υπάρχει και μια άλλη επιβεβαίωση: ότι ο κ. Λύρος μπερδεύει την ιστορική διαίρεση της περιοχής με τις… αστυνομικές διευθύνσεις!

Κάποιος πρέπει να του πει ότι και το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι Αιτωλία είναι! Δυστυχώς, γκίνια είχαμε, αλλά έτσι είναι! Η Ακαρνανία κείται… παραπέρα, μετά το ποτάμι!

Και ο μόνος λόγος που στο Αγρίνιο υπάρχει κάτι σε «Ακαρνανία» είναι γιατί κάπως έπρεπε να μοιραστούν διοικητικά οι αστυνομικές διευθύνσεις! Δεν είναι ο μόνος που το κάνει αυτό το λάθος, βέβαια.

Αλλά είναι ο μόνος δήμαρχος που το κάνει…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.