Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Καραγκούνης: αναστέλλεται η απόφαση για μετεγκατάσταση μεταναστών και στο δεύτερο ξενοδοχείο του Μεσολογγίου

Καραγκούνης: αναστέλλεται η απόφαση  για μετεγκατάσταση μεταναστών και στο δεύτερο ξενοδοχείο του Μεσολογγίου

Ο βουλευτής την ΝΔ κ. Κώστας Καραγκούνης με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ότι αναστέλλεται η απόφαση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για μετεγκατάσταση μεταναστών και στο δεύτερο ξενοδοχείο της πόλης του Μεσολογγίου.

«Ο σχεδιασμός ο οποίος είχε εκπονηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο θα αναθεωρηθεί και εντός των επομένων 20 ημερών θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τις νέες αποφάσεις», σημειώνει ο βουλευτής.

Ο κ. Καραγκούνης από χθες είχε τονίσει σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τόσο με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής όσο με άλλα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ότι πρέπει οι σχετικές αποφάσεις που έχουν παρθεί να ανασχεδιαστούν διότι είναι προφανές ότι σε κάθε πόλη και σε κάθε τόπο πρέπει να ληφθούν υπόψη οι επιμέρους ιδιαιτερότητες.

Ο βουλευτής εξήγησε ότι δεν μπορούν και τα δύο ξενοδοχεία της πόλης να φιλοξενήσουν μόνο μετανάστες διότι σε αυτήν την περίπτωση δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί κανένας άλλος, ούτε τουρίστας, ούτε λοιποί ταξιδιώτες.

Ο κ. Καραγκούνης-τονίζεται στην ανακοίνωση του- ήταν σε συνεχή και συντονισμένη επικοινωνίας με τον δήμαρχο της Ι.Π του Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο και με συντονισμένες δράσεις ενημέρωσαν τόσο τον αρμόδιο Υπουργό όσο και τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη για την κατάσταση στο Μεσολόγγι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Κωστάκη
    Πήγαινε να ψηφίσεις κανένα σχέδιο Αθήνα να μας καταργήσεις κανένα πανεπιστήμιο και άσε τα υπόλοιπα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.