Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Καραμητσόπουλος για Παπαναστασίου: “Απαξίωση των πολιτικών του αντιπάλων” και “δίκη προθέσεων”

Καραμητσόπουλος για Παπαναστασίου: “Απαξίωση των πολιτικών του αντιπάλων” και “δίκη προθέσεων”

Γιώργος-Καραμητσόπουλος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου με την παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για απαξιωτική στάση του Γ. Παπαναστασίου προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Καραμητσόπουλος, επικαλείται δήλωση του δημάρχου Αγρινίου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και του ζητά «να σταθεί επιτέλους στο ύψος που επιβάλει ο θεσμικός του ρόλος και να πάψει να σπιλώνει, κάνοντας δίκη προθέσεων, όσους έχουν την διάθεση να συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Αγρινίου συνεχίζει τον ολισθηρό δρόμο απαξίωσης των πολιτικών του αντιπάλων επαναλαμβάνοντας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ παλαιότερη δήλωση του ότι «…θα έχουμε ψηφοδέλτια υποψήφιων αντιδημάρχων οι οποίοι θα έρχονται, θα διαπλέκονται και θα κάνουν ή θα προσπαθούν να κάνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι…».

Τον παρακαλούμε θερμά να σταθεί επιτέλους στο ύψος που επιβάλει ο θεσμικός του ρόλος και να πάψει να σπιλώνει, κάνοντας δίκη προθέσεων, όσους έχουν την διάθεση να συμμετέχουν στις Δημοτικές Εκλογές και να ζητήσουν την ψήφο των συμπολιτών τους.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.