Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Καραμητσόπουλος: είναι συνεργασία, δεν είναι σύμπραξη

Καραμητσόπουλος: είναι συνεργασία, δεν είναι σύμπραξη

O επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος ενημερώνει πως αυτό που συμφωνήθηκε με τον Δήμαρχο «είναι να υπάρχει συναίνεση και συνεργασία».
«Δεν υπάρχει σύμπραξη των παρατάξεων», σημειώνει υπογραμμίζοντας πως η “Συμμαχία Πολιτών” διατηρεί στο ακέραιο την πλήρη αυτονομία της ως ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη.
Σημειωτέον πως στην κοινή δήλωση τους γινόταν λόγος και για συμπόρευση.

Αναφέρει σε μήνυμα του στα μέσα ενημέρωσης ο  κ.Καραμητσόπουλος

Σεβόμενοι το λειτούργημα του δημοσιογράφου, για να μην υπάρχει αθέλητα παραπληροφόρηση και για την πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό που συζητήσαμε και συμφωνήσαμε με τον Δήμαρχο είναι να υπάρχει συναίνεση και συνεργασία.
Δεν υπάρχει σύμπραξη των παρατάξεων.
Σε καμιά ανακοίνωση δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο.
Γι΄ αυτό και είναι απορίας άξιο πως γίνεται αναφορά από κάποια ΜΜΕ για σύμπραξη.
Η “Συμμαχία Πολιτών” όπως έχουμε τονίσει και στην ανακοίνωση μας στις 3 Δεκέμβρη διατηρεί στο ακέραιο την πλήρη αυτονομία της ως ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Ανωνυμος

  Πέρα από το ότι δεν γίνεσαι πιστευτός σε κανένα ,πέρα απο το ότι από την πρώτη στιγμή έχεις στηρίξει όλα τα ψηφίσματα του δημαρχου καλά και κακα ,πέρα από τις χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ερωτήσεις σου για τα αυτονόητα έχεις και ένα άλλο χαρακτηριστικό την υποκριτική και επιμονή ουδετερότητα σε όλα τα ζητήματα.Αλλα ο εκεί που έρχεσαι πολιτικά και ας έχεις φύγει πια δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο.Λαικισμος όλα καλά με όλους και πολιτικη ύπνωση.

 2. Νομίζω

  @Ανώνυμο
  Το σχόλιό σου αποδεικνύει την εμπάθειά σου απέναντι στον Καραμητσόπουλο. Όχι για το τι (σωστά) πράττει, προτάσσοντας την συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, και όχι τη στείρα αντιπολίτευση. Αλλά ουσιαστικά τον μέμφεσε γιατί εγκατέλειψε τον Σύριζα όταν είδε την απάτη τού Τσίπρα. Γιαυτό αφήνεις υπονοούμενα για την πολιτική του προέλευση. Θα τον ήθελες να συνεχίζει να στηρίζει τυφλά μιαν ανερμάτιστη αντιπολιτευτική γραμμή…

 3. Δημήτρης κοντονικας

  Ευτυχώς μας τα ξεκαθαρίσατε κύριε καραμητσοπουλε γιατί είχαμε τρομερή αγωνία

 4. Ανωνυμος

  Απεναντιας απιθανε νομιζακια καλα κανεις και νομιζεις γιατι εαν διαβαζες θα εβλεπες οτι ειπα οτι κουβαλαει ολα τα απιθανα λαθη του ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ .Περαστικα.

  Αρα μικρε μου οπαδε καλα εγραψες Νομιζω μεχρι για εκει εισαι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.