Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Καραμητσόπουλος: θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του δημάρχου Αγρινίου

Καραμητσόπουλος: θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του δημάρχου Αγρινίου

Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχολιάζοντας τη σύμπραξη με τον συνδυασμό του Νίκου Καζαντζή ανέφερε ότι το κάλεσμα συνεργασίας απευθύνεται προς όλους.

Στο κάλεσμα του αυτό πλέον ανταποκρίνεται και ο συνδυασμός «Συμμαχία Πολιτών» που εκπροσωπείται από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Καραμητσόπουλο. Αν αυτή ανταπόκριση θα μετουσιωθεί και σε σύμπραξη δεν είναι ακόμη σαφές.

«Στο δημόσιο κάλεσμα συνεργασίας που απηύθυνε προς όλες τις παρατάξεις ο Δήμαρχος Αγρινίου, το οποίο επανέλαβε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εμείς θα ανταποκριθούμε», αναφέρει ο κ.Καραμητσόπουλος. «Αυτό που περιμένουν οι συμπολίτες μας αυτή την ώρα είναι ενωμένοι να σταθούμε δίπλα τους. Και αυτό θα κάνουμε», σημειώνει.

Η ανακοίνωση:

Αυτό που περιμένουν οι συμπολίτες μας αυτή την ώρα
είναι ενωμένοι να σταθούμε δίπλα τους!

Φίλες και φίλοι

Η «Συμμαχία Πολιτών» από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της είχε προτάξει την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας στην τοπική αυτοδιοίκηση και καλλιέργεια νέας κουλτούρας που θα βασίζεται στη συνεργασία και τη συναίνεση, με γνώμονα το κοινό καλό.

Αυτό το αποδείξαμε έμπρακτα με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο το διάστημα των 15 μηνών που συμμετέχουμε σε αυτό. Δεν μείναμε στη στείρα αντιπολίτευση για το θεαθήναι, αλλά με δεκάδες ερωτήσεις και προτάσεις προσπαθήσαμε να αναδείξουμε θέματα και να προτείνουμε λύσεις, αντιμετωπίζοντας τον Δήμαρχο και όλους τους συναδέλφους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο περισσότερο ως συνεργάτες και λιγότερο ως αντιπάλους.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές, αντιθέτως έχουμε ανάγκη τη συνεργασία όλων των υγιών, δημοκρατικών δυνάμεων της κοινωνίας. Αυτό είναι το κλειδί για να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.

Για αυτό και στο δημόσιο κάλεσμα συνεργασίας που απηύθυνε προς όλες τις παρατάξεις ο Δήμαρχος Αγρινίου, το οποίο επανέλαβε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εμείς θα ανταποκριθούμε.

Είμαστε εδώ, να συνδράμουμε και να βοηθήσουμε τον τόπο μας, όπου και όπως χρειαστεί, συμμετέχοντας στην κοινή προσπάθεια για την καλυτέρευση της ζωής όλων των συμπολιτών μας. Διατηρώντας βεβαίως την πλήρη αυτονομία μας ως Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη.

Αυτό το επιβάλλουν πλέον και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας με τις οδυνηρές συνέπειες που έχουν για την κοινωνία μας και οι οποίες πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν.

Σε μια τέτοια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όταν καλείσαι να συνδράμεις και να βοηθήσεις οφείλεις να το κάνεις χωρίς δεύτερες σκέψεις, αφήνοντας στην άκρη ιδεολογικές διαφορές, πολιτικές σκοπιμότητες και υπολογισμούς. Οι στιγμές απαιτούν συμμαχία και συνεργασία απέναντι στα οξυμμένα προβλήματα.
Αυτό που περιμένουν οι συμπολίτες μας αυτή την ώρα είναι ενωμένοι να σταθούμε δίπλα τους.

Και αυτό θα κάνουμε.

Για τη «Συμμαχία Πολιτών»
Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.