Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Ο «Γρηγόρης Λιακατάς» του Αιτωλικού βράβευσε τον Καραπάνο

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε χθες ,Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Νικόλαος Καραπάνος, από τον Πρόεδρο Νίκο Σουλέ και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Γυμναστικού Ομίλου «Γρηγόρης Λιακατάς» Αιτωλικού.

Η επίδοση έγινε στο Κλειστό γυμναστήριο του Αιτωλικού, στο πλαίσιο αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Α.Γ.Ο. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΙΑΚΑΤΑΣ και του Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ για το πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ.

“Είχε δε αναφορά στην προσφορά, το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Δημάρχου, στην ενίσχυση του αθλητισμού και των υποδομών του γενικότερα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Μεσολογγίου.

Ο Νίκος Καραπάνος ευχαριστώντας τα μέλη της Διοίκησης για την απονομή επεσήμανε πως “καταβλήθηκε και συνεχίζεται να καταβάλλεται συντονισμένη προσπάθεια βελτίωσης και συντήρησης των αθλητικών υποδομών οι οποίες ήσαν εγκαταλειμμένες εδώ και δεκαετίες”.

Η παρέμβαση του Δήμου, σε πρώτη φάση περιέλαβε την τοποθέτηση νέου τάπητα και μπασκετών, μόνωση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς επίσης κατασκευή σκέπαστρου εξωτερικού χώρου.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο δήμος Μεσολογγίου σε ανακοίνωσή του, προγραμματίζονται και νέες παρεμβάσεις για την μεγαλύτερη βελτίωση των υποδομών του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιτωλικού, όπως η αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων, η εγκατάσταση εξαερισμού, η τοποθέτηση και κατασκευή δεύτερου εξωτερικού σκέπαστρου μεγαλύτερων διαστάσεων καθώς επίσης άλλες εργασίες συντήρησης του χώρου.

Τον φιλικό αγώνα μπάσκετ παρακολούθησαν με τον Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Κότσαλος, ο Πρόεδρος της ΤΚ Αιτωλικού Γιώργος Γένδουλαςκαι ο Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Παναγιώτης Σταμούλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.