Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Kαραπάνος σε Λύρο: Debate εδώ και τώρα

Kαραπάνος σε Λύρο: Debate εδώ και τώρα

Σε debate καλεί ο δήμαρχος Μεσολογγίου  Νίκος Καραπάνος  τον επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργική Ανατροπή»  Κώστα Λύρο, προτείνοντας ως ημερομηνίες διεξαγωγής του, την Παρασκευή 3/5 ή την Κυριακή 5/5.Συγκεκριμένα στη δήλωσή του κ. Καραπάνου αναφέρεται:

Debate εδώ και τώρα ακόμα και με απευθείας ερωτήσεις ο ένας στον άλλον υποψήφιο !!!

Ενώπιον της κοινωνίας κύριοι… Επειδή τα λόγια  και δει τα γραπτά υπό μορφή ανακοινώσεων είναι εύκολα, ο συνδυασμός «δήμος για τα παιδιά μας» και ο επικεφαλής του Νικόλαος Καραπάνος καλεί τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Λύρο σε ανοικτό διάλογο, μπροστά στους ίδιους τους πολίτες, με την εκ του σύνεγγυς διαδικασία των απευθείας ερωτήσεων, χωρίς να είναι η απαραίτητη προϋπόθεση η συντονιστική παρουσία δημοσιογράφων.

Βάλτε λοιπόν οποίο όρο και προϋπόθεση θελετε. Σας χαρίζουμε και τον λόγο του συντονιστή ..φτάνει να ερθετε!!

Ο λόγος για τον οποίο ζητείται η απ’ ευθείας κι όχι δια της «πλαγίας οδού» πολιτική συζήτηση είναι σαφής.

Είναι αδιανόητο και έως ένα σημείο αντιδεοντολογικό να «χρησιμοποιούνται» εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι -έχοντας κάθε δημοκρατικό δικαίωμα- έχουν κάνει τις πολιτικές τους επιλογές, ως το προεκλογικό «όχημα» του συνδυασμού που υπόσχεται να φέρει… «ανατροπές».

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την πρώτη. Η Παρασκευή 3 Μαΐου ή η Κυριακή 5 Μαΐου  είναι οι προτεινόμενες ημέρες εκ μέρους του συνδυασμού.

Ας επιλέξει ο κ. Λύρος τον Δημόσιο χώρο, όπου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία οι δημότες. Αναμένουμε την ανταπόκριση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.