Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Kαραπάνος: βρε Δήμαρχε, ανακοινώνεις έργα που καταθέσαμε και εγκρίθηκαν από την Δημοτική αρχή Καραπάνου;

Kαραπάνος: βρε Δήμαρχε,  ανακοινώνεις έργα που καταθέσαμε και εγκρίθηκαν από την Δημοτική αρχή Καραπάνου;

Με σκωπτική διάθεση ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σχολιάζει ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για την έγκριση χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών δυο αθλητικών έργων. «Συνεχίζονται οι εγκρίσεις για έργα και μελέτες της δημοτικής αρχής Καραπάνου» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης του συνδυασμού Καραπάνου που έχει ως εξής:

Καλημέρα σας,

Να σε παίρνουν φίλοι και συνεργάτες από την 08:00 πρωινή για να σου πουν ότι ο Λύρος έβγαλε ανακοίνωση για έργα αθλητισμού 1.000.000€ για τον Δήμο μας, σε εκπλήσσει θετικά!!!

Αλλά βρε Δήμαρχε, Να ανακοινώνεις έργα που καταθέσαμε και εγκρίθηκαν από την Δημοτική αρχή Καραπάνου, ε ναι είναι πραγματικά τιμή μεγάλη!!!Το αν θα αλλάξεις το τεχνικό δελτίο είναι ευθύνη της δημοτικής σου αρχής, αλλά μην πανηγυρίζεις για την έγκριση της χρηματοδότησης.

Βέβαια σε καταλαβαίνω 22:30 βράδυ εχθές να βάλεις τον συνεργάτη σου να γράψει δελτίο τύπου ,κάτι ήθελες να πετύχεις η αλλού στόχευε!!!

Αλλά Δήμαρχε επέστρεψε στην πραγματικότητα ,φέρε νέα έργα στον Δήμο μας, γιατί τα έχει ανάγκη ο τόπος μας και άσε τα 60.000.000€ έργα που έφερε η Δημοτική αρχή Καραπάνου να τρέχουν και να εγκρίνονται !!!!

Έτσι και αλλιώς σε λίγο κλείνεις χρόνο από τις εκλογές και θα πρέπει να κάνεις ταμείο!!!

Από το Δεκέμβριο είχα στείλει δελτίο τύπου και σας το παραθέτω !!!!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.