Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Άθλιες συνθήκες άθλησης στο Παναιτώλιο

Άθλιες συνθήκες άθλησης στο Παναιτώλιο

Άθλιες είναι οι  συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο πίσω μέρος του 1ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου. Στο θέμα αναφέρεται , μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, ο προπονητής της ΑΛΦΑ93 Ντίνος Καραπιπέρης.

Όπως είναι γνωστό , ο Ντίνος Καραπιπέρης τα τελευταία χρόνια προπονεί αρκετά παιδιά του Παναιτωλίου στο συγκεκριμένο γήπεδο. Έχει αναδείξει ταλέντα αλλά ταυτόχρονα έχει φέρει και κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ πολλά περισσότερα παιδιά.

Φυσικό είναι λοιπόν να περιμένει και από την πολιτεία να παρέχει στα παιδιά του χωριού τις στοιχειώδεις εγκαταστάσεις.

Βέβαια για να λέμε και τα πράγματα ως έχουν, τα τελευταία χρόνια ο χώρος του μπάσκετ ή της παιδικής χαράς που βρίσκεται πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο στο Παναιτώλιο δεν τηρεί τους κανόνες ασφαλούς χρήσης και αυτό οφείλεται στην παντελή έλλειψη συντήρησης αλλά και πολλές φορές και στη  μη σωστή χρήση των οργάνων όπως είναι οι κούνιες ή οι μπασκέτες.

Διαβάστε πιο κάτω τι έγραψε ο προπονητής:

ΑΛΦΑ 93 FAMILY

Αρχίσαμε και στο Παναιτώλιο τις προπονήσεις μας.

Ο προπονητής μας ήταν εκεί, τα παιδιά μας ήταν επίσης εκεί. Δυστυχώς εκεί εξακολουθούν να είναι και τα μεγάλα προβλήματα. Κακός φωτισμός ( προβολείς χαλασμένοι), χώματα από διάφορες εργασίες μέσα στο γήπεδο, σπασμένα τα ” προστατευτικά” τοίχοι του χώρου, σπασμένες κυριολεκτικά και οι δύο μπασκέτες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι έστω και τώρα κάποιοι θα προσπαθήσουν να αλλάξουν όλη αυτή την αρνητική εικόνα για το γήπεδο, και με απλές κινήσεις να δώσουν όχι μόνο στα παιδιά της ΑΛΦΑ 93 που προπονούνται εκεί, αλλά και σε όλα τα παιδιά του χωριού συνθήκες άθλησης απλά ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ.

panaitolionews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργάκης

    Η μεταλλική πόρτα του ΚΑΦΑΟ πως λύγισε και το πλεξιγκλας της μπασκέτας πως έσπασε; Από τον αέρα; Δεν νομίζω. Μια χαρά τα είδατε, τα φωτογραφίσετε και τα δημοσιοποιήσατε. Αυτούς που τα έσπασαν μια φορά, ούτε που τους είδατε, ούτε και τους φωτογραφίσατε για να καλέσετε την αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.