Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

Kαρατσόλης: Δήμος “για τα παιδιά μας”: Όνομα και Πράγμα!

Ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μέσω του Πνευματικού Κέντρου, προσέλαβε  οκτώ άτομα για την φύλαξη των Μουσείων του Νομικού Προσώπου του. Δέχεται επικρίσεις για αυτό και από τον δημοτικό σύμβουλο Παντελή Καρατσόλη. Η ανακοίνωση:

Δήμος “για τα παιδιά μας”: Όνομα και Πράγμα!

Επιτέλους τα μουσεία μας θα φυλάσσονται. Προφανώς μέχρι τώρα ήταν “ξέφραγο αμπέλι” και μετά από 4,5 χρόνια θητείας του κ. Καραπάνου τώρα το ανακάλυψε ο 4οςκατά σειρά πρόεδρος  του Πνευματικού Κέντρου κ. Σκαρμούτσος, μάλλον εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας αφού είναι δάσκαλος, ο οποίος με χθεσινή του απόφαση ανέθεσε τη φύλαξη τους σε 8 άτομα, αντί συνολικού ποσού 12 χιλ. €.

Μη σας περάσει από το νου ότι πρόκειται για προεκλογική εκδούλευση. Όχι όλα έγιναν αξιοκρατικά, όπως και στη διάρκεια της θητείας του στα ΚΔΑΠ, απλά έτυχε και μέσα στους φύλακες υπάρχουν και κάποια πρόσωπα που είναι συγγενείς δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας! Προφανώς είχαν τα προσόντα τα παιδιά (προϋπηρεσία, πτυχία κ.α.) και δικαίως τους ανατέθηκε τάχιστα η δουλειά.

Έτσι για μια ακόμη φορά αυτή την 5ετία επιβεβαιώνονται δύο πράγματα:

  1. Η παράταξη που διοικεί το δήμο τιμά το όνομα της. “Δήμος για τα παιδιά μας” κυριολεκτικά.
  2. Ο κ. Σκαρμούτσος ως παιδαγωγός ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τη λαϊκή ρήση “δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν κρατούσες”.

Καρατσόλης Παντελής

Δημοτικός Σύμβουλος 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.