Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2020

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μεσολογγίου “Αλλαγή Πορείας” ο Παντελής Καρατσόλης

Η δημοτική παράταξη Μεσολογγίου “Αλλαγή Πορείας” γνωστοποίησε σήμερα ότι μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Κατσούλη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απόστολο Κατσιφάρα, νέος επικεφαλής της θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Καρατσόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 η λαϊκή ετυμηγορία μας έφερε στην 3η θέση από πλευράς δύναμης και μας κατέταξε στη δημοτική μειοψηφία.

Σεβαστήκαμε στον απόλυτο βαθμό τη θέληση του λαού ασκώντας δυναμική αντιπολίτευση, αλλά και καταθέτοντας προτάσεις για το καλό του τόπου μας, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου επί 4,5 χρόνια. Δεν αδρανήσαμε και ουδέποτε “διαπραγματευτήκαμε” για ίδιο όφελος. Γνώμονας μας ήταν και παραμένει η προστασία του δημόσιου συμφέροντος και μόνο.

Στις αρχές Μαρτίου ο επικεφαλής της παράταξης μας “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ” και πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ανήγγειλε την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα. Ο ίδιος από τότε επέμεινε όπως παύσει να είναι επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης για λόγους πολιτικής δεοντολογίας, αλλά η πρόταση του δεν γινόταν αποδεκτή.

Στη χθεσινή μας συνάντηση επανέφερε την πρόταση του, για πρακτικούς λόγους αυτή τη φορά. Οι υποχρεώσεις του ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος δεν επιτρέπουν την ουσιαστική καθημερινή ενασχόληση με τα μικρά και μεγάλα ζητήματα του δήμου Μεσολογγίου, όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος ανέφερε. Πρότεινε δε όπως επικεφαλής της παράταξης αναλάβει ο έτερος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Παντελής Καρατσόλης.

Η πρόταση του έγινε ομόφωνα αποδεκτή και επικεφαλής της παράταξης “ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ” αναλάμβανει μέχρι τέλους της παρούσης δημοτικής περιόδου ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Καρατσόλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.