Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ο Π. Καρατσόλης νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Συμπαράστασης Προσκόπων Αγρινίου

Ο Π. Καρατσόλης νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Συμπαράστασης Προσκόπων Αγρινίου

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 συνεδρίασε η Επιτροπή Συμπαράστασης Προσκόπων Αγρινίου.

Μέσα στα θέματα τα οποία υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη ήταν και αυτό της παραίτησης της προέδρου Ανθούλας Μακρή λόγω προσωπικών της θεμάτων και η αντικατάσταση της.

Για το σκοπό αυτό έγινε η εισδοχή του νέου μέλους της επιτροπής κ. Παντελή Καρατσόλη για να τοποθετηθεί στη θέση του Προέδρου.

Στη συνέχεια τα μέλη της επιτροπής ομόφωνα αποφάσισαν για την κάλυψη της θέσης του Προέδρου της επιτροπής από τον κ. Παντελή Καρατσόλη.

Παίρνοντας το λόγο ο κ. Καρατσόλης ανέφερε:”Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι την τιμητική για εμένα πρόταση, όπως να αναλάβω την προεδρία της επιτροπής του Συστήματος Ελλήνων Προσκόπων Αγρινίου.

Οι αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει ο ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ στην πατρίδα μας, αποτελούν για εμένα ένα ατελείωτο ταξίδι στις αρχές της εθελοντικής προσφοράς προς το συνάνθρωπο.

Ειδικότερα στις μέρες μας που οι διακρίσεις φουντώνουν γύρω μας , το προσκοπικό πρόγραμμα έρχεται να διαπαιδαγωγήσει σωστά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια τους νέους ανθρώπους, τα παιδιά μας.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με πρότειναν και να είναι σίγουροι πώς θα τιμήσω στο έπακρο την εμπιστοσύνη τους”.

Ο αρχηγός του Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου μαζί με τους υπαρχηγούς, τους βαθμοφόρους και την επιτροπή ευχαρίστησαν την απερχόμενη πρόεδρο και της ευχήθηκαν καλή τύχη στη ζωή της και καλωσόρισαν το νέο πρόεδρο και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.