Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

«Καρφιά» Παναιτωλικού για Κούγια: Γιατί “σκούζει η χήρα στο κρεβάτι;”

«Καρφιά» Παναιτωλικού για Κούγια: Γιατί “σκούζει η χήρα στο κρεβάτι;”

Δεικτική απάντηση που “φωτογραφίζει” τον Αλέξη Κούγια που ξεσπαθώνει κατά της ομάδας του Αγρινίου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η αιχμηρή ανακοίνωση ωστόσο έχει και άλλους παραλήπτες.

«Δεν ασχοληθήκαμε στο παρελθόν και δεν θα ασχοληθούμε ξανά. Δεν θα παρασυρθούμε πέφτοντας στο ύψος τους. Θα ακούμε το σκούξιμό τους, θα λυπούμαστε για τον πόνο τους και θα γελάμε με την κατάντια τους» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά:

Η φράση «σκούζει σαν τη χήρα στο κρεβάτι» ίσως δεν αποτυπώνει τους οδυρμούς που ακούγονται από κάποιους που έχουν κάνει την κωλοτούμπα επάγγελμα, τη λάσπη συνήθεια και το ψέμα ψωμοτύρι.

Και επειδή το σκούξιμο προκαλείται από πόνο, είναι προφανές ότι ο Παναιτωλικός τους πονάει πάρα πολύ! Γιατί ΠΟΤΕ δεν ήταν σαν τα μούτρα τους και ΠΟΤΕ δεν θα γίνει.

Δεν ασχοληθήκαμε στο παρελθόν και δεν θα ασχοληθούμε ξανά. Δεν θα παρασυρθούμε πέφτοντας στο ύψος τους.

Θα ακούμε το σκούξιμό τους, θα λυπούμαστε για τον πόνο τους και θα γελάμε με την κατάντια τους.

Τελεία και παύλα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Past

    Αφού ο πατριώτης μας Καραπαπάς είναι υπό τιμωρία για την γνωστή προπαγάνδα του,ο Μαρινάκης έχει τον-βλαπτικό για το ποδόσφαιρο-Κούγια να συνεχίσει το “έργο”.Ο Παναιτωλικός ανεξαρτήτως της αγωνιστικής του πορείας ή την κατηγορία που θα αγωνίζεται κάθε φορά,είναι σύλλογος που θα πρέπει να τον μιμούνται όσοι αγαπάνε το ποδόσφαιρο.

  2. ΝΤΑΦΥ

    Δεν θα παρασυρθούμε πέφτοντας στο ύψος τους……. Κλαίω!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.