Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Αγρίνιο: Καρότσι μωρού με… σκόρδα παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο!

Αγρίνιο: Καρότσι μωρού με… σκόρδα παρκαρισμένο σε κεντρικό δρόμο!

Όλοι έχουμε δει να καταλαμβάνει κάποιος οδόστρωμα στο Αγρίνιο -αλλά και όλη την ελληνική επικράτεια- για να κάνει το εκάστοτε πάρκινγκ δικό του. Έχουμε δει αυτό να γίνεται με χαρτόνια, με καρέκλες, με τραπέζια, με ένα μηχανάκι διαλυμένο και ο κατάλογος είναι μακρύς. Ακόμη και το κέντρο της πόλης παρουσιάζει τέτοιες ελληνικότατες σκηνές.

Πόσοι όμως έχουμε δει αυτή την ομορφιά που έχει η συγκεκριμένη εικόνα, σε κεντρικό δρόμο; Ο συμπολίτης μας έκανε την «καβάντζα» του με ένα καροτσάκι μωρού αλλά χωρίς μωρό! Με σκόρδα! Και μάλιστα με πάρα πολλά σκόρδα! Κι αυτό είναι κάτι που τον κάνει και ξεχωρίζει, να το πούμε αυτό, να την δώσουμε την πίστωση…

Όπως παρατηρούμε, υπάρχουν σχετικές… επιχειρήσεις στην περιοχή(είναι η λαϊκή του Σαββάτου κοντά, δίπλα από μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κομβικό σημείο, όπως βλέπουμε), όμως ο συνάνθρωπός μας κάνει το κουμάντο του πριν πλακώσει πολλή κίνηση.

Το παρκάρισμα τριγύρω δεν δικαιολογεί το… σκορδοκαρότσι σχεδόν στην μέση του δρόμου, όμως των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!
Και μαγειρεύουν με πολύ σκόρδο, ασφαλώς!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.