Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Κώστας Πάσσαρης: Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη

Κώστας Πάσσαρης: Καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη

Σε 45 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε ομόφωνα τον διαβόητο κακοποιό Κώστα Πάσσαρη το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Ο Κώστας Πάσαρης καταδικάστηκε για 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας και πέντε ληστείες, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά. Ο Πάσσαρης που κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας και εκτίει ποινές στη συγκεκριμένη χώρα, δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημα του να μεταχθεί και να εμφανιστεί στη δίκη.

Ο κατηγορούμενος απαλλάχθηκε για έξι ακόμα απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών που διαπράχθηκαν το 200 ενώ για άλλα αδικήματα διακεκριμένων κλοπών οι κατηγορίες σε βάρος του είχαν παραγραφεί με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα.
Εκτός όμως από τις απόπειρες ανθρωποκτονιών και τις ληστείες για τις οποίες καταδικάστηκε σήμερα, ο επικίνδυνος κακοποιός αναμένεται να δικαστεί και για τέσσερις δολοφονία σε βάρος αστυνομικών που διαπράχθηκαν το 2001 στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Γι αυτές σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε τέσσερις φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της δίκης, αναμένεται να ξεκινήσει το Εφετείο για τις 4 δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ο διαβόητος κακοποιός, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες σε βάρος των δύο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.