Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Καταδικάζει τα επεισόδια στο νοσοκομείο Αγρινίου και η ΠΟΕΔΗΝ

Καταδικάζει τα επεισόδια στο νοσοκομείο Αγρινίου και η ΠΟΕΔΗΝ

Για το επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στα επείγοντα του Νοσοκομείου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).

Η ΠΟΕΔΗΝ καταδικάζει το γεγονός και καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν τους χώρους των Νοσοκομείων, τους εργαζόμενους και τους ασθενείς.

«Η Αστυνομία επιβάλλεται αυτεπάγγελτα να προχωρήσει σε συλλήψεις όσων επιδεικνύουν παραβατικές συμπεριφορές», αναφέρει η Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΤΕΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου την Κυριακή 1/8/2021 προσερχόμενοι πολίτες στο χώρο του ΤΕΠ συνεπλάκησαν μεταξύ τους μπροστά σε εργαζόμενους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός, να υπάρξουν υλικές ζημιές και να τραυματιστεί υπάλληλος της φύλαξης.

Καταδικάζουμε το γεγονός και καταγγέλλουμε συμπεριφορές πολιτών ενώ προσέρχονται στα Νοσοκομεία για πρόβλημα υγείας δημιουργούν επεισόδια.

Η αστυνομία που κλήθηκε έφτασε με καθυστέρηση χωρίς να προχωρήσει σε συλλήψεις και ούτε η Διοίκηση του Νοσοκομείου υπέβαλε μηνύσεις.

Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουν τους χώρους των Νοσοκομείων, τους εργαζόμενους και τους ασθενείς. Επιπλέον η Αστυνομία επιβάλλεται αυτεπάγγελτα να προχωρήσει σε συλλήψεις όσων επιδεικνύουν παραβατικές συμπεριφορές.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.