Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Καταδικάζει τον ξυλοδαρμό του γιατρού ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης του ξυλοδαρμού ιατρού από συνοδό ασθενούς στη Νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όλοι οι επαγγελματίες υγείας με προσωπικές θυσίες στις σημερινές ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο σε όλους όσους προσέρχονται στις
υγειονομικές δομές αναζητώντας βοήθεια.
Όλοι οι χρήστες των δημόσιων υπηρεσιών υγείας έχουν δικαιώματα τα οποία όμως έχουν όρια και δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε άσκηση βίας.

Η προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε ένα σύστημα υγείας με τεράστιες ελλείψεις προσωπικού και εξαντλητικά ωράρια είναι απαράδεκτη, είναι ασύμβατη με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών υγείας που πρέπει να προσφέρετε στους πολίτες.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας θα πρέπει να κάνει τις πρέπουσες ενέργειες και να διασφαλίσει ότι όλοι οι εργαζόμενοι γιατροί νοσηλευτές διοικητικοί υπάλληλοι θα εκτελούν το καθήκον τους με ασφάλεια και ηρεμία.

Η Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις συνεχώς αυξανόμενες επιθέσεις κατά γιατρών και νοσηλευτών συζητώντας προτάσεις και λύσεις με τους αρμόδιους φορείς».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. FORIS

    Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης του ξυλοδαρμού ιατρού από συνοδό ασθενούς στη Νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου.

    Καλά γιατί δεν λέει κανείς γιατί τον χτύπησε τον γιατρό αυτός ο πολίτης έτσι για πλάκα;

    Κύριοι Γιατροί του Αγρινίου που καταδικάζετε, είστε σίγουροι ότι κάνετε καλά τη δουλειά σας και ότι προσφέρετε τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνεστε;

    Έχω γίνει επανειλημένα μάρτυρας του τρόπου με τον οποίο ενεργείτε σε αυτό το Νοσοκομείο και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όλοι εμείς πληρώνουμε για να έχουμε την πρέπουσα περίθαλψη όταν και άν την χρειαστούμε, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.