Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Σαν σήμερα σκοτώθηκε σε καταδίωξη ο Αιτωλοακαρνάνας αστυνομικός Παναγιώτης Δήμος

Σαν σήμερα σκοτώθηκε σε καταδίωξη ο Αιτωλοακαρνάνας αστυνομικός Παναγιώτης Δήμος

Δεν ξεχνά τον Αστυφύλακα Παναγιώτη Δήμο , η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Με ανάρτηση της, θυμίζει πως ο Αστυφύλακας Παναγιώτης Δήμος, που  γεννήθηκε το 1970 στην Αιτωλοακαρνανία και υπηρετούσε στην Ομάδα «Ζ», τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια καταδίωξης (16-11-2003).

Στις 16 Νοεμβρίου 2003, η υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, με υπαιτιότητα του οδηγού της μοτοσυκλέτας που καταδίωκε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στύλο φωτεινού σηματοδότη, και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ήταν απογευμα της 16ης Νοεμβρίου 2003. Η κίνηση στη Βασιλέως Κωνσταντίνου έχει διακοπεί. Στη μεση του δρόμου, υπηρεσιακό δίκυκλο της Ομάδας «Ζ». Αιματηρά εντυπώματα στο οδόστρωμα. Μια γυναίκα σοκαρισμένη περιγράφει τα όσα είδε ενώ ανέβαινε προς την Παυσανίου. «Κλώτσησε την μηχανή του Αστυνομικού και ακούστηκε το γκαζι της μηχανης του ενώ έφευγε. Ο Αστυνομικός νεκρός ήταν στο δρόμο».

Ο Αστυφύλακας της «Ζ», Παναγιώτης Δήμος, είχε προσάγει στο ΑΤ Ακροπόλεως από κοινού με το «ζευγάρι» του, άτομο ύστερα απο έλεγχο και απο αποχώρησαν όταν εντόπισαν αναβάτη δικύκλου και ακολούθησε καταδίωξ

Στη Συμβολή της Βασιλέως Κωνσταντίνου και Παυσανίου, ο αναβάτης του δικύκλου με λάκτισμα χτύπησε το υπηρεσιακό δίκυκλο του Αστυνομικού με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να εκτραπεί της πορείας του, να προσκρούσει σε στήλο φωτισμού και να πέσει στο οδόστρωμα τραυματισμένος θανάσιμα.

nantiareport.com 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.