Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Καταγγελία Ρευματοπαθών Κρήτης : Πράκτορας-“φάντασμα” πήρε τα χρήματα εκδρομής στο Μεσολόγγι και εξαφανίστηκε

Καταγγελία Ρευματοπαθών Κρήτης : Πράκτορας-“φάντασμα” πήρε τα χρήματα εκδρομής στο Μεσολόγγι και εξαφανίστηκε

Σοβαρό περιστατικό απάτης με 87 θύματα σε όλη την Κρήτη – Πλήρωσαν για ταξίδι εκτός Κρήτης όμως ο πράκτορας πήρε τα χρήματα και έγινε καπνός

Ένα σοβαρό περιστατικό απάτης με “πρωταγωνιστή” τουριστικό πράκτορα από την Αθήνα και θύματα 87 άτομα από όλη την Κρήτη καταγγέλλει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης.

Σύμφωνα με την καταγγελία και πληροφορίες του Flashnews.gr, ο σύλλογος είχε διοργανώσει την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή εκτός Κρήτης – και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι –  συνδυάζοντας το ταξίδι με λουτροθεραπείες.

Στην εκδρομή είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, προπληρώνοντας εξολοκλήρου το συνολικό ποσό της εκδρομής.

Την Κυριακή, όπου ήταν προγραμματισμένη η ημερομηνία αναχώρησης από τα λιμάνια των Χανίων και του Ηρακλειου, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς πληροφορήθηκαν οτι οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος. Κάθε προσπάθεια μελών του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα “φάντασμα”, έπεσε στο κενό καθώς το κινητό τηλέφωνο που είχε θέσει στη διάθεση των εκδρομέων για επικοινωνία, ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ο συγκεκριμένος πράκτορας ισχυρίστηκε οτι είχε γραφείο στην Αθήνα, ενώ την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην πρωτεύουσα όσο και στο Ηράκλειο.

Δείτε την ανάρτηση του συλλόγου στο Facebook

Αναλυτικά η ανακοίνωση

flashnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.