Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Warriors: «Να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε»

Warriors: «Να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε»

«Να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε» ζητούν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, “Warriors”, μετά τη βαριά ήττα με σκορ 3-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Επίσης καλούν τους ιθύνοντες του συλλόγου να τηρήσουν τον λόγο τους και να πράξουν το σωστό, υπογραμμίζοντας ότι «ξέρουμε όλοι ποιο είναι αυτό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Σε όλους τους υπεύθυνους, από την διοίκηση μέχρι το προπονητικό επιτελείο και τους παίχτες, είχε γίνει γνωστό πως θα στηριχτεί η κάθε προσπάθεια.

Όμως είχε γίνει επίσης γνωστό πως σε περίπτωση αδιαφορίας η προσέγγιση αυτή θα αλλάξει. Όχι απλά δε θα στηριχτεί, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να καταλάβουν άπαντες σε ποιον σύλλογο αγωνίζονται και ποια φανέλα φοράνε.

Ο τρόπος με τον οποίο παίζει η ομάδα, μας προσβάλλει περισσότερο από τα ίδια τα εξευτελιστικά αποτελέσματα όπως το προχθεσινό. Σε αυτά, προστίθενται οι τραγελαφικές δηλώσεις προπονητή και παιχτών μετά από τέτοιες γελοίες εμφανίσεις.

Δεν σεβαστήκατε τίποτα. Δεν ειπώθηκε ούτε μία συγγνώμη για το προχθεσινό ρεζιλίκι.

Καλούμε τους ιθύνοντες να τηρήσουν τον λόγο τους, να πράξουν το σωστό και αυτό που πιστεύει ο κάθε Παναιτωλικός αυτή τη στιγμή για το καλό της ομάδας και ξέρουμε όλοι ποιο είναι αυτό.

ΘΥΡΑ 6 WARRIORS est.1981”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.