Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Καταλήψεις σε γυμνάσια και λύκεια του Αγρινίου στη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Καταλήψεις σε γυμνάσια και λύκεια του Αγρινίου στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Υπο κατάληψη τελούν σήμερα Γυμνάσια και Λύκεια του Αγρινίου. Όπως σχεδόν κάθε χρόνο με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιλέγουν να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Φύσσα, δολοφονημένου από χρυσαυγίτες στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μαθήματα δεν έγιναν σε όλα τα Γυμνάσια του Αγρινίου,  το Γυμνάσιο Νεάπολης , το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου και τα 3ο, 4ο και 6ο ΓΕΛ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. spirakos

    Φαπες που πανε χαμένες και πρωτα να αρχίσουμε απο τους καθηγητές..

  2. Ανώνυμος

    Ναι είμαστε και Βλάχοι επειδή λέμε την αλήθεια, με πιο δικαίωμα κλείνουν 2-3 δεκαπεντάχρονοι ένα ολόκληρο σχολείο? Φυσικά με κανένα, κάποιος τους παροτρύνει και αυτοί που έχουν την ευθύνη είναι οι καθηγητές και πίσω από αυτούς οι γονείς οι οποίοι δεν κάνουν κάτι για να μάθουν τα παιδιά τους γράμματα. Όσο για το βλαχάκο ναι είμαι Βλάχος γιατί έμαθα να σέβομαι τους μεγαλύτερους και το σχολείο μου και αν θα έκανα ποτέ κατάληψη θα ήταν για το μάθημα των θρησκευτικών, για την εορτή των τριών Ιεραρχών και για κάποιους ήρωες, τους οποίους δεν θυμάται κανείς και όχι για τον Φύσσα και τον κάθε Φύσσα των Εξαρχείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.