Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Kαταγγελία: τραγελαφικές καταστάσεις κατά την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στο Μεσολόγγι

Kαταγγελία: τραγελαφικές καταστάσεις κατά την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων στο Μεσολόγγι

pronoiaka-epidomataΣε καταγγελία που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου “Ρομα και Φίλοι Ελπίδα – Αλληλεγγύη” Αλέξανδρος Μπέκος κάνει λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις για άλλη μια φορά στην πόλη του Μεσολογγίου, χθες Παρασκευή 15/9 , κατά την πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων.
Υποστηρίζει πως Ρομά, μέλη του συλλόγου “Ρομα και Φίλοι Ελπίδα – Αλληλεγγύη” , και άλλοι δικαιούχοι συνωστίζονταν έξω από το ταχυδρομείο από τις 8.30 το πρωί, ενώ οι πληρωμές ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι για αδιευκρίνιστους λόγους.
Προσθέτει εξάλλου τα εξής: “Ακόμα, με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρήσαμε ότι οι πληρωμές γινόταν έξω από το κτίριο, κυριολεκτικά στο δρόμο… Αποτέλεσμα; Ένα παιδάκι κινδύνευσε να τραυματιστεί από αυτοκίνητο! Σκουπίδια, φασαρία, παρεμπόδιση της κυκλοφορίας, καυγάδες…”, αναφέρεται ακόμη στην σχετική ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου, που συνεχίζει:
Η προσπάθεια για συνεννόηση με τον προϊστάμενο του ταχυδρομείου απέβη άκαρπη αφού, καθώς φαίνεται, όλοι ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν δέχονται “ υποδείξεις” .
Όμως οι καταστάσεις αυτές που δημιουργούνται πέρα απο άσχημες γίνονται και επικίνδυνες! Κι εμείς σαν σύλλογος δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχτούμε ότι δεν μπορεί να βρεθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα.
Παρακαλούμε λοιπόν, με καλή διάθεση τον υπεύθυνο της πρόνοιας αλλά και του ταχυδρομείου, να επιληφθούν του θέματος, κι εμείς σαν σύλλογος είμαστε όπως πάντα πρόθυμοι να συνεργαστούμε για το καλό όλων.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.