Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021

Διαμαρτυρία για την κατάσταση στο νεκροταφείο Αγρινίου

Διαμαρτυρία για την κατάσταση στο νεκροταφείο Αγρινίου

Δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζονται παράπονα για διάφορα ζητήματα που αφορούν στο νεκροταφείο Αγρινίου. Δημότης που επισκέπτεται τον συγκεκριμένο χώρο σχεδόν σε καθημερινή βάση περιγράφει μια κατάσταση η οποία χειροτερεύει διαρκώς.

Οι εικόνα περιλαμβάνει δέντρα που έχουν να κλαδευτούν πάρα πολύ καιρό, μάλλον από τις αρχές καλοκαιριού, σε σημείο που να μη φαίνονται τα μνήματα από το δρόμο. Υπάρχουν, όπως φαίνεται, σωλήνες νερού με διαρροή, με αποτέλεσμα να τρέχει νερό σε πολλά σημεία του νεκροταφείου, όπως και χόρτα ξερά, συγκεντρωμένα εδώ και καιρό δίπλα στα σκουπίδια.

Η εικόνα του νεκροταφείου έχει να κάνει και με επισκέπτες από άλλες περιοχές και δεν αφορά μόνο στους κατοίκους του Αγρινίου, εξηγεί ο διαμαρτυρόμενος συμπολίτης στα «κακώς κείμενα».

Το παράπονο που εκφράζεται είναι πως όχι μόνο δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι, παρότι οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν ενημερωθεί πάρα πολλές φορές, παρά η μόνιμη απάντηση είναι η έλλειψη σε προσωπικό. Όσοι, πάντως, επισκέπτες του νεκροταφείου διαμαρτύρονται για την εικόνα του, θεωρούν έτοιου είδους απαντήσεις μη επαρκείς και ζητούν να υπάρξει ενεργοποίηση των υπευθύνων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΝΙΚΟΣ

    Γρίβαμ΄έχει και υποχρεώσεις ο τίτλος όχι μόνο κορδώματα.

  2. Ρουλι

    Τα θέματα στο νεκροταφείο είναι πολλά..ένα από αυτά είναι και οι τέντες που σε κάποιους απαγορεύονται και κάποιοι κάνουν ότι θέλουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.