Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Τι μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα με Ορθοπεδικά Είδη

Σε αντίθεση με το παρελθόν σήμερα μπορεί να βρει κανείς καταστήματα με ορθοπεδικά είδη σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η συγκεκριμένη αγορά – υπηρεσία ολοένα και διευρύνεται κάνοντας εύκολη την πρόσβαση σε ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα , Πάτρα , Ηράκλειο Κρήτης καθώς και αλλού.

Αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα μιας αγοράς πλέον που δεν περιορίζεται μονάχα στην Αθήνα, αντίθετα θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και σε άλλες περιοχές χωρίς να είναι απαραίτητη η μετακίνηση στην πρωτεύουσα της χώρας.

Παράλληλα η τεχνολογική ανάπτυξη δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστα τα ορθοπεδικά είδη. Αυτό δίνει στο συγκεκριμένο τομέα δυνατότητα να προσφέρει ουσιαστικότερες λύσεις σε ολοένα και περισσότερο κόσμο.

Τι μπορεί να βρει όμως κανείς σήμερα σε ένα κατάστημα με ορθοπεδικά είδη;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δίνεται αμέσως παρακάτω.

Κηδεμόνες σκολίωσης

Οι κηδεμόνες σκολίωσης αποτελούν σήμερα μία εξαιρετικά διαδεδομένη λύση για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παρουσιάζει η πάθηση σε ατομικό επίπεδο υπάρχουν διαφορετικοί τύποικηδεμόνων που κατασκευάζονται έπειτα από συγκεκριμένη μέτρηση.

Κηδεμόνες κύφωσης

Όπως συμβαίνει και με τους κηδεμόνες σκολίωσης έτσι και οι κηδεμόνες κύφωσης στοχεύουν στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση του προβλήματος. Αυτό πετυχαίνεται με την επιλογή του κατάλληλου κηδεμόνα και την παρασκευή του μετά από μετρήσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τους κηδεμόνες κύφωσης και τις τιμές τους, εδώ.

Τεχνητά μέλη

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας στα ορθοπεδικά είδη γίνεται άμεσα φανερή στην περίπτωση των τεχνητών μελών. Οι σύγχρονες τεχνικές επιτρέπουν πρόσθετα μέλη που προσομοιάζουν στα φυσικά και τα οποία είναι περισσότερο λειτουργικά και ανθεκτικά.

Ορθοπεδικοί πάτοι

Στοχεύουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το μυοσκελετικό σύστημα όπως η άκανθα πτέρνας και η πλατυποδία.

Αναπηρικά αμαξίδια

Σήμερα υπάρχει διαθέσιμη μία τεράστια ποικιλία σε αναπηρικά αμαξίδια. Μπορεί κανείς να βρει από απλά χειροκίνητα αναπηρικά καροτσάκια μέχρι ηλεκτροκίνητα αμαξίδια η ακόμα και κατά παραγγελία κατασκευές κατάλληλες για να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάποιου.

Αν αναζητάτε ορθοπεδικά είδη, τότε η εταιρεία Orthoway είναι ο ιδανικός σας σύμμαχος. Βρείτε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων σε ένα  από τα καταστήματα της εταιρείας σε Αθήνα, Πάτρα&ΗράκλειοΚρήτης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.