Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2020

Την Κυριακή στην Ανάληψη Τριχωνίδας η παρουσίαση του βιβλίου “κατάθεση ψυχής”

Τα προσωπικά βιώματα, την προσπάθεια να ζήσουμε και την αναζήτηση της “Ιθάκης” μας πραγματεύεται το βιβλίο “Κατάθεση Ψυχής”, του οικονομολόγου Γιώργου Σαρδέλη. Πρόκειται για ένα κοινωνικό μυθιστόρημα που θα παρουσιαστή στην Ανάληψη Τριχωνίδας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Η εκδήλωση αυτή θα είναι και αφορμή για τους καλεσμένους και συμμετέχοντες να γνωρίσουν ένα όμορφο χωριό, την ιστορία και τους ανθρώπους του, την φιλοξενία και την γαστρονομία του.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος “οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας”, τέτοιου είδους δραστηριότητες σε ορεινά χωριά, για κάποιους ακούγονται ως βαρετές και αδιάφορες, όμως στην πραγματικότητα αυτές οι εκδηλώσεις αναδεικνύουν έναν τόπο και τις ιδιαιτερότητες του. Έχουν ουσία και αξία.

Ο σύλλογος στο κάλεσμά του αναφέρει:

“Αξίζει την Κυριακή να βρεθούμε στην Ανάληψη στην παρουσίαση αυτού του σημαντικού βιβλίου, να μιλήσουμε με σπουδαίους ανθρώπους,να ανταλλάξουμε απόψεις και να αναζητήσουμε και εμείς την δική μας διαδρομή. Αξίζει όμως να είμαστε εκεί για να γνωρίσουμε ένα όμορφο και γραφικό χωριό γεμάτο ιστορία, μνημεία και φιλόξενους κατοίκους”.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.