Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Καταθέτει το 50% των αποδοχών του για τον κορωνοϊό και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπύρος Φλώρος

Καταθέτει το 50% των αποδοχών του για τον κορωνοϊό και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπύρος Φλώρος

Aνταποκρίθηκε και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Σπύρος Φλώρος στην πρόταση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου για κατάθεση του 50% των αποδοχών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η δήλωση του:

Με αίσθημα ευαισθησίας και κοινωνικής ευθύνης σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, και τον πλανήτη ολόκληρο όλοι εμείς που υπηρετούμε τον αυτοδιοικητικό κόσμο δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από το κάλεσμα του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την πρόταση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Δ. Παπαστεργίου για κατάθεση του 50% των αποδοχών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:

Χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρω το 50 % της αντιμισθίας μου,για δύο μήνες, συμβάλλοντας στη μάχη για τον COVID-19, έναν πραγματικά αόρατο εχθρό για τον οποίον ο καθένας μας οφείλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις.

Ουδείς, μπορεί να αισθάνεται πως δεν τον αγγίζει τίποτα εάν δεν προσέξει τον εαυτό του, αλλά και τους ανθρώπους γύρω του. Γι’ αυτό μένουμε στο σπίτι μας έως ότου αυτό που ζούμε σήμερα γίνει μία άσχημη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.