Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019

Κατερίνα Κιτσάκη-ΚΙΝΑΛ: δεσμεύομαι ότι θα δώσω τη μάχη με αίσθημα ευθύνης

Η δικηγόρος Κατερίνα  Αθαν. Κιτσάκη , υποψήφια  Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝ.ΑΛ. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Παραμένοντας σταθερή και συνεπής στην πολιτική μου διαδρομή αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση και να είμαι υποψήφια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. 

Ευχαριστώ την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά για την τιμητική πρόταση που μου απηύθυνε και καλωσορίζω σε αυτόν τον αγώνα και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους, ευχόμενη καλή μας επιτυχία.

Το επόμενο διάστημα, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να μεταφέρουμε την ολοκληρωμένη πρόταση της παράταξής μας, το «Σχέδιο Ελλάδα», στους πολίτες και ιδιαίτερα στη νέα γενιά, ζητώντας τους να μας εμπιστευτούν.

Να εμπιστευτούν την παράταξη που κράτησε υπεύθυνη στάση σε όλη την περίοδο της κρίσης και έχει αποδείξει διαχρονικά ότι διαθέτει την ικανότητα να κυβερνά με όραμα, αποτελεσματικότητα και προοπτική, να ενώνει τους Έλληνες και να προωθεί την κατοχύρωση προοδευτικών θεσμών και τη Δημοκρατία.

Γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως δεσμεύομαι ότι θα δώσω αυτή την μάχη με αίσθημα ευθύνης, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση από τις αρχές και την ηθική μου και με την ακλόνητη πίστη ότι μπορούμε να δώσουμε  στον Τόπο μας την θέση που του αξίζει και να διασφαλίσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια όλων των συμπολιτών μας.

Κατερίνα Αθαν. Κιτσάκη
Υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του 
Κινήματος Αλλαγής 
Δικηγόρος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.