Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Σαλμάς για Novartis

Κατέθεσε ως μάρτυρας ο Σαλμάς για Novartis

Κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου για τους πολικούς και δικαστικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis έδωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς.

Ο κ. Σαλμάς εξετάστηκε ως μάρτυρας, καθώς είναι ένα από τα δέκα πολιτικά πρόσωπα το όνομα των οποίων ενεπλάκη στην υπόθεση από τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων.

Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η δικογραφία που τον αφορούσε τέθηκε στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε τίποτα απ΄ όσα οι μάρτυρες είχαν καταθέσει.

Κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου ο κ. Σαλμάς τόνισε πως «στην υπόθεση της Novartis, είμαι ο μόνος υπουργός που έπιασε τις αθέμιτες πρακτικές που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στην Ελλάδα, ενημέρωσα τη χώρα οτι άλλη χώρα διεξάγει έρευνα για να ξεκινήσει και εδώ έρευνα. Δυστυχώς, έφτασα στις εκλογές για μία υπόθεση ως δήθεν εμπλεκόμενος και στις εκλογές η υπόθεση ετέθη στο αρχείο».

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ kathimerini.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ !!!! ΄΄ΞΕΧΑΣΕΣ΄΄ΟΤΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!!!!!!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.