Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Κατέθεσε στον Εισαγγελέα Αγρινίου ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη (video)

lagoudi-zina-eisaggeleas

Η οικογένεια συνεχίζει τη συλλογή δεδομένων από το αυτοκίνητο της 44χρονης

Στον Εισαγγελέα Αγρινίου κλήθηκε πριν από λίγα 24ωρα προκειμένου να δώσει κατάθεση, ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο άνθρωπος αυτός είχε δώσει κατά το παρελθόν καταθέσεις και στην αστυνομικές αρχές του Αγρινίου.

Μετά τη λήψη καταθέσεων από άλλους ουσιώδεις μάρτυρες, ο Εισαγγελέας Αγρινίου κάλεσε τον πρώην σύντροφό της καθώς χρειάστηκε κάποιες επιπλέον εξηγήσεις για συγκεκριμένα ευρήματα.

Δεν είναι γνωστό τι είπε στη νέα κατάθεσή του ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη, ούτε μπορεί κανείς να γνωρίζει τι θα προκύψει μετά από αυτή την κατάθεση.

Η οικογένεια της επιμένει πως δολοφονήθηκε

Τέσσερις μήνες μετά τον φρικτό θάνατο που βρήκε η 44χρονη μέσα στο αυτοκίνητό της, η οικογένειά της δεν έχει σταματήσει να αναζητά τους δράστες, κάνοντας ξεκάθαρα λόγο για «εγκληματική ενέργεια» από ένα ή περισσότερα άτομα.

Η οικογένεια πιστεύει ότι το αυτοκίνητο αποτελεί πολύ σημαντικό πειστήριο και θέλει να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων.

Το όχημα μέσα στο οποίο κάηκε ζωντανή η 44χρονη μάνα τριών παιδιών, φυλάσσεται από τη Μεγάλη Πέμπτη σε μάνδρα της Αττικής, ενώ οι πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η οικογένεια το κάνουν «φύλλο και φτερό» προκειμένου να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια συλλογής δεδομένων.

Σε αυτό βοηθά και η ιατροδικαστής η κυρία Αστερία Παπαβδή, προκειμένου να γίνει τυχόν ταυτοποίηση γενετικών υλικών από τη συλλογή νέων στοιχείων.

Δείτε το video εδώ.

Πηγή: star.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.