Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Ναύπακτος: Καθαρίστηκε και περιφράχθηκε σημείο που είχε μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη χωματερή

Ναύπακτος: Καθαρίστηκε και περιφράχθηκε σημείο που είχε μετατραπεί σε ανεξέλεγκτη χωματερή

“Κοινή υπόθεση Δήμου και δημοτών η προστασία του περιβάλλοντος” αναφέρει ο δήμος Ναυπακτίας

Σε εργασίες καθαρισμού στην περιφερειακή οδό Ναυπάκτου, σε σημείο όπου είχε δημιουργηθεί ανεξέλεγκτη χωματερή, προχώρησε αυτές τις ημέρες η Διεύθυνση Περιβάλλοντος. Ο χώρος πλέον έχει περιφραχτεί, ωστόσο παρόμοια φαινόμενα θα πρέπει να εκλείψουν και αυτό αποτελεί κοινή υπόθεση Δήμου και δημοτών.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του, ο δήμος Ναυπακτίας τονίζει:

Ο Δήμος Ναυπακτίας, από την πλευρά του, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τήρηση της καθαριότητας του περιβάλλοντος σε όλο το εύρος του. Στην κορυφή της ατζέντας της καθημερινότητας βρίσκεται η ελαχιστοποίηση των περιπτώσεων ανεξέλεγκτης απόθεσης απορριμμάτων, που επιβαρύνουν σημαντικά το φυσικό περιβάλλον και, ταυτόχρονα, δυσχεραίνουν το έργο των συνεργείων του Δήμου, το οποίο την τρέχουσα κρίσιμη περίοδο, είναι ιδιαίτερα επιφορτισμένο.

Στην περίπτωση που κάποιος δημότης επιθυμεί να απομακρύνει ογκώδη αντικείμενα, θα πρέπει είτε να τα μεταφέρει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή του Σκα (έναντι ΚΤΕΛ) είτε να έρχεται σε επικοινωνία με την αρμόδια Υπηρεσία. Όπως έχει ήδη επισημανθεί, στην περίπτωση που το φαινόμενο συνεχιστεί, θα επιβληθούν κυρώσεις.

Η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί μόνο δείγμα πολιτισμού, αλλά αποδεικνύει στην πράξη ότι ενδιαφερόμαστε και εμείς οι ίδιοι προσωπικά για την ποιότητα του περιβάλλοντος που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Το πριν:

Και το μετά:

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.