Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Με κάθε λαμπρότητα ο αγιασμός στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

Με κάθε λαμπρότητα ο αγιασμός στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας

agiasmos diaitites

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Νεκτάριος – εφημέριος του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας – συνεπικουρούμενος από τον νεωκόρο του ίδιου Ναού κ. Γεώργιο Λαζούρα.

Στην κατάμεστη κεντρική αίθουσα του Συνδέσμου το παρόν έδωσε το σύνολο των διαιτητών, ενώ παρά τις πολλές υποχρεώσεις του κατάφερε να παραβρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος τον οποίο συνόδευαν ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιος Λαυράνος και οι συνεργάτες του κ.κ. Χρήστος Παπαχαραλάμπους και Δημήτριος Κανταρέλος.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Καψάλης αφού καλωσόρισε διαιτητές και καλεσμένους, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και κάλεσε στο βήμα για τους καθιερωμένους χαιρετισμούς τους κ.κ. Παπαχρήστο, Νικολέτα (πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας),  Νικάκη (πρώην πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ),  Κωνσταντίνου (μέλος Επιτροπής Διαιτησίας), Κοτρώτσο (πρώην πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Τομαρά (πρώην πρόεδρος Σ.Δ.Π.Ν. Αιτωλοακαρνανίας).
Την σκυτάλη του λόγου διαδοχικά πήραν τα δύο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Καψάλης και Κωνσταντίνου οι οποίοι δήλωσαν – όπως και νωρίτερα ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Βασίλης Νικολέτας – ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κατεβλήθη την περυσινή χρονιά θέτοντας παράλληλα τους πάντες προ των ευθυνών τους για συνεχή και εντατική προσπάθεια στην χρονιά που ήδη ξεκίνησε.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι οι προπονήσεις θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου και κάθε Τετάρτη στις 18:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, ενώ την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στις 17:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου, θα πραγματοποιηθούν τα συμπληρωματικά -και τελευταία-   τεστ φυσικής κατάστασης (yo yo & ariet) για όσους διαιτητές για διάφορους λόγους δεν έτρεξαν στο καλοκαιρινό σεμινάριο προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Θέρμο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.