Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Καθηγητές του ΔΠΦΠ διαμηνύουν ότι διεκδικούν μεταφορά στην Πάτρα και όχι επανίδρυση

Καθηγητές του ΔΠΦΠ διαμηνύουν ότι διεκδικούν μεταφορά στην Πάτρα και όχι επανίδρυση

geg-panepistimio-katalipsi1Mε αφορμή την επαναφορά στο προσκήνιο της διεκδίκησης της επανίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο και ενόψει της εκδήλωσης για το Πανεπιστήμιο που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο, οι Καθηγητές του Πανεπιστημιακού Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων (ΔΠΦΠ) κινητοποιούνται για να υπενθυμίσουν την απόφαση τους για μετακίνηση στην Πάτρα.
Σε κείμενο που διακινείται μεταξύ των καθηγητών υπογραμμίζεται πως σήμερα το Τμήμα ΔΠΦΠ βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο μεταίχμιο καθώς «Βγήκε βαθύτατα τραυματισμένο από την αλήστου μνήμης περίοδο του Πανεπιστημίου Δ. Ελλάδας και επιβιώνει οριακά αφενός λόγω των εντονότατων προσπαθειών των καθηγητών, φοιτητών και διοικητικού προσωπικού και αφετέρου λόγω της διαρκούς υποστήριξης και «αιμοδοσίας» του από το Πανεπιστήμιο Πατρών.
«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φοιτητές μας και τις οικογένειες τους αλλά και στο εικοσαετές ακαδημαϊκό έργο που επιτελείται στο Τμήμα μας, αρνούμαστε να επιστρέψουμε στο θλιβερό παρελθόν του Πανεπιστημίου Δ. Ελλάδας, μιας καρικατούρας Πανεπιστημίου, καθώς το παρελθόν αυτό δεν αποτελεί απλώς απειλή για εμάς αλλά περισσότερο προσομοιάζει με ζοφερό εφιάλτη», αναφέρουν θυμίζοντας τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος ΔΠΦΠ έχουν αποφασίσει ομόφωνα την μετακίνηση του Τμήματος στην Πάτρα. Επισημαίνουν εξάλλου πως στη συνέλευση του Τμήματος που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07/06/2017 αποφασίστηκε ομόφωνα να μην παραστούν στην ημερίδα.

Αναλυτικά το κείμενο :

Με το παρόν μήνυμα οι Καθηγητές του Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, (ΔΠΦΠ), της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους μας ότι:
Μετά από μια σειρά ανησυχητικών και «περίεργων» πρωτοβουλιών και διεργασιών, που αφορούσαν στην επανίδρυση του  Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας,  (ΠΔΕ), και τις οποίες είχαμε αντιληφθεί να λαμβάνουν χώρα τους τελευταίους μήνες στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, λάβαμε τελικά μια πρόσκληση από τοπικούς παράγοντες, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους να παραστούμε σε Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στις 19/06/2017 με τίτλο: «Επανίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας».
Στη Συνέλευση του Τμήματος που πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 07/06/2017 αποφασίσαμε ομόφωνα να μην παραστούμε στην ανωτέρω ημερίδα λαμβάνοντας υπόψη τα ακόλουθα:
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας δεν είναι μια «φρέσκια» ιδέα. Έχει υπάρξει, έχει «λειτουργήσει» για τρία χρόνια, (2010-2013), και έχει αποτύχει οικτρά. Στην διάρκεια αυτής της σκοτεινής περιόδου βιώσαμε μια απίστευτα παρακμιακή και παρασκηνιακή ατμόσφαιρα όπου στο κάθε μας βήμα συναντούσαμε καταστάσεις απύθμενης  σύγχυσης, προχειρότητας, ασυνέπειας και ιδιοτέλειας. Αυτή η εμπειρία υπήρξε βαθύτατα τραυματική για όλους μας (φοιτητές, διδακτικό-ερευνητικό προσωπικό, και διοικητικό προσωπικό).
Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας στελεχώθηκε, πρόχειρα και χωρίς σχεδιασμό, από άτομα τα οποία, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν διέθεταν την ελάχιστη εμπειρία και τις γνώσεις ή τις ικανότητες που απαιτεί η εύρυθμη λειτουργία ενός ακαδημαϊκού χώρου και ιδιαίτερα ενός Τμήματος όπως το δικό μας με εξαιρετική ερευνητική δυναμική και διακεκριμένους παγκοσμίως Ακαδημαϊκούς Δασκάλους υψηλού κύρους και ήθους. Εξαιτίας της ένταξής του σε αυτό το μόρφωμα,  το Τμήμα μας υπέστη μια απίστευτη ταλαιπωρία με πολύ επιβαρυντικές συνέπειες  και με σημαντικότερη την απώλεια με μετακινήσεις, μετακλήσεις, και άλλες διαδικασίες 10 εκλεκτών συναδέλφων οι οποίοι οδηγήθηκαν σε φυγή πρωτίστως υπό την απειλή του υποβόσκοντος εφιάλτη μιας πιθανής επανίδρυσής του.
Από το 2013 το Τμήμα ανήκει στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, ανήκουμε και υποστηριζόμαστε από ένα μεγάλο, καταξιωμένο και δυνατό Πανεπιστήμιο το οποίο μας προσφέρει ποιοτικά υψηλού επιπέδου διοικητική υποστήριξη και συνεισφέρει με επαγγελματικά και ακαδημαϊκά υπεύθυνο τρόπο στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων μας. Οι φοιτητές μας και οι απόφοιτοι μας είναι πλέον φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Πατρών και αυτό το δυναμικό κεκτημένο δεν μας επιτρέπεται να το απεμπολήσουμε.
τα μέλη της Συνέλευσης του Τμήματος ΔΠΦΠ έχουν αποφασίσει ομόφωνα την μετακίνηση του Τμήματος στην Πάτρα
Σήμερα το Τμήμα ΔΠΦΠ βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο μεταίχμιο. Βγήκε βαθύτατα τραυματισμένο από την αλήστου μνήμης περίοδο του Πανεπιστημίου Δ. Ελλάδας και επιβιώνει οριακά αφενός λόγω των εντονότατων προσπαθειών των καθηγητών, φοιτητών και διοικητικού προσωπικού και αφετέρου λόγω της διαρκούς υποστήριξης και «αιμοδοσίας» του από το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Για τους ανωτέρω λόγους και με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φοιτητές μας και τις οικογένειες τους αλλά και στο εικοσαετές ακαδημαϊκό έργο που επιτελείται στο Τμήμα μας, αρνούμαστε να επιστρέψουμε στο θλιβερό παρελθόν του Πανεπιστημίου Δ. Ελλάδας, μιας καρικατούρας Πανεπιστημίου, καθώς το παρελθόν αυτό δεν αποτελεί απλώς απειλή για εμάς αλλά περισσότερο προσομοιάζει με ζοφερό εφιάλτη.

Οι Καθηγητές του Τμήματος ΔΠΦΠ

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

23 Σχόλια

 1. FJK

  Οταν πηγε στην Πατρα ποσα χρηματα ειχε το Δ.Ελλαδας μπορουν να μας πουν-αν ξερουν.

 2. No more Patras

  Καθηγητές του Τμήματος ΔΠΦΠ,
  Σας περιμενουμε στο Μεσολογγι.
  Με τις υγείες σας.
  Εκτος νομού, ΔΕΝ θα φύγετε.

 3. PANE-6

  ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΑΥΤΟΝΟΜΟ Α.Ε.Ι ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΑΝ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΦΟΡΙΑ.

 4. Φοιτητής

  ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ..ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ..ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ..ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 2010-2013 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΕΙ ΜΕΤΑΝΟΕΙ ΚΥΡΙΟΙ !!!

 5. kostas

  Το πανεπιστημιο Αγρινιου θα ιδρυθει ξανα πιο δυνατο απο ποτε ο κοσμος να χαλασει. Ολοι στις 19 στη συγκεντρωση.

 6. Στέλιος

  Τα λέγαμε τόσο καιρό, ακούστε τα τώρα! Θελέστα και παθέστα! Άντε γειά!

 7. ΦΩΤΗΣ

  Φίλε φοιτητή να σου πώ κάτι!Αν ήθελε η πρυτανεία και η γενικά η Πάτρα θα μπορούσε να βοηθήσει τις σχολές να λειτουργήσουν και με ακαδημαίκο προσωπικό όπως λες και με συνόχη και θα μπορούσε να πάρει κάποια πρωτοβουλία θετική και να κάλεσει τον δήμο για συζήτηση!Αρά θα μπορούσε να βρέθούν λυσειςΑλλά το μόνο που θέλει είναι να ‘αρπαξει τις σχόλες και να τις περάσει απέναντι.Μπορώ να σου πώ οτι το πανεπιστήμιο κάλυτερα δούλευε όταν άνηκε στα Ιωάννινα.Τουλάχιστον και τότε υπήρχαν προβλήματα άλλα πάντα βοηθουσανε να βρέθουν λύσεις οι Γιαννιώτες!.Οπότε αυτοί πως μπορούσανε απο 170 χιλιόμετρα μακριά να βοηθησούν και οι Πατρα δεν μπορει στα 84!Αστο φίιλε αλλού είναι το πρόβλημα!Ολa αυτα ειναι υποκινούμενα!

 8. Στέλιος

  Φίλε Φώτη δεν ισχύουν όσα λές, τι Ιωάννινων και παραμύθια πριν 200 χρόνια που υπηρχαν λεφτα .. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ καταλαβε το.. ολα , τα παντα συρικνωνονται και περιοριζονται. Μελη ΔΕΠ δεν δινει το υπουργείο. Χααχχαχα ο δήμαρχος λεει ! Ανυπαρκτα όσα είπες. Τοσα χρόνια τιποτα δεν εχει κανει το Αγρίνιο. Θα πάμε στην 3η πόλη της χώρας και τα τμηματα θα τα βλεπετε με τα κυαλια. Όχι οταν χάνεται το ρευστό να κλαίμε,να κλάψετε λίγο και για την καταντια σας, οπως κλαιγαμε τοσα χρονια εμεις. Adios muchachos!!!

 9. PANE-6

  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ;

 10. No more Patras

  Μα γιατί φίλτατε Πανε-6, δεν πιστευεις τους πολιτικους μας;
  Η Μαρια Τριανταφυλλου(εμφανιστηκε!) ειπε στον Αχελωο οτι ο Γαβρογλου δεν ειπε κατι για μεταφορα τμηματων. ‘Δεν μπορει να λεει αλλα σε εμας, και αλλα στον κ.Σομπολο!’ Ετσι δηλωσε η κ.Τριανταφυλλου.
  Ο δε κ.Βαρεμενος, δηλωσε οτι χρειαζεται ευρυτερος γονιμος διαλογος, μπλα μπλα.
  Μα γιατι δεν τους πιστευεις, πες μου!

  Ο δε Δημαρχος, οταν ο Μοσχολιος ειπε την μονη(αν τα καταφερναμε) ρεαλιστικη προταση, να φροντισουν να υπαχθουν τα τμηματα του Αγρινιου στο Μεσολογγι, επεσαν να τον φανε! Οτι ειναι πανεπιστημιο (πιπιλιστε την κι αλλο αυτη την καραμελιτσα! ετσι μπραβο, οτι λενε οι πατρινοι!), οτι κανουμε ενεργειες, οτι θα το στηριξουμε, μπλα μπλα.
  Μα γιατι, πες μου γιατι δεν πιστευεις τον Δημαρχο!

  Εδω ειναι ολοι και νοιαζονται!

 11. Φιλάκια !!!!!

  Βγάζουν τα απωθημένα οι μεσολογγιτες στα site του Αγρίνιου , μίας και τα δικά τους δεν τα διαβάζει κανείς ,και κάθεστε κάποιοι και τους παίρνεται στα σοβαρά ?????

 12. Stef..

  No more Patras…… Οποιαδήποτε !!!! Τώρα τρέξε να βρείς και κάμια γκαρσονιέρα…..

 13. agnostos

  Φίλε Φώτη, επι Ιωαννίνων τα τμήματα απλά λειτουργούσαν, αλλά όχι τέλεια. Τα λεφτά που έπρεπε να πάρουν τα τμήματα , έφταναν μισά γιατί “άλλαζαν νομό” !!!! Επίσης η τωρινή πρύτανις των Πατρών, είναι η μόνη που ήρθε απο το Αγρίνιο να ακούσει και να δει η ίδια τα προβλήματα, παράπονα. Όλοι οι υπόλοιποι, είτε Πατρών είτε ιωαννίνων έστελναν αντιπροσώπους ή έρχονταν 3 ωρίτσες για καμιά ορκωμοσία. Η Πάτρα ασχολήθηκε λίγο παραπάνω και οργάνωσε καλύτερα τα τμήματα.

 14. ΦΩΤΗΣ

  Φιλε Στελιο εγω ειχα εναν ξαδερφο που πηγε για σπουδες στο Μπαρι της Ιταλιας.Εκατσε ενα χρονο σχεδον εκει αλλα επειδη δεν του αρεσε σηκωθηκε και εφυγε.Αν εσενα δεν σου αρεσε στο Αγρινιο και στο πανεπιστημιο θα μπορουσες να την κανει] με ελαφρια πηδηματακια.και οχι να κλαψουριζεις.Θα μπορουσες να ειχες φυγει τοσο απλα!Οταν δεν υπαρχουν λεφτα δεν υπαρχουν για κανενα και οχι για καποιους αυτο ξερω εγω!

 15. RIPT

  Φέρτε κανονικά πανεπιστημιακά τμήματα στο Αγρίνιο και πάρτε τα αυτά στην Πάτρα και στα Καλάβρυτα κι όπου αλλού γουστάρετε… Άκου κει ΔΠΤΦΨ…

 16. PANE-6

  ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.

 17. Ο Τρελός του Χωριού

  Φίλε Άκη.
  Η Θεία δίκη θα φροντίσει εκεί που έχεις μαγαζί να ανοίξει σουβλατζίδικο με ιδιοκτήτη συριζαίο.
  Κάποιοι νομίζουν πως οι πανεπιστημιακές δομές του Αγρινίου είναι για πέταμα.
  Ξήλωμα του αποστήματος των 8,000 μορίων και όλα από την αρχή.
  Κανείς δεν θέλει να γίνεται ο τόπος μας σκουπιδοτενεκές των πανελληνίων.
  Στην Πάτρα τα σαπάκια και γρήγορα. Θα τους δώσει εκεί ο Καζάκος ΔΗΠΕΘΕ να το παίζουν ηθοποιοι.
  Θα τους στρώσει κόκκινο χεσμένο χαλί η Βενετσάνα έξω από τα λυομενα που θα στεγαστούν.
  Θα συνεισφέρει ο Πελετίδης στην ψωμόλυσσα που θα υποστούν με συσσίτιο και μια πλέχτρα σκόρδα το μήνα.
  Άντε γιατί πολύ μας τα έχετε ζαλίσει που σας έχουν παραχαϊδεμένα λες και προσφέρετε τίποτα. Στο καλό. Άλλα πράγματα θέλει αυτός ο τόπος και όχι απαιτητικούς ρεμπεσκέδες.

 18. No more Patras

  Πανε-6, πολυ οδυνηρη εμπειρια οντως για τους βουλευτες.
  Γι’αυτο ξαναεκλεχτηκαν ο Σαλμας και ο Καραγκουνης, κυβερνητικοι βουλευτες επι σχεδιου ‘Αθηνα’, γιατι τους επιβραβευσε ο Αιτωλοακαρνανικος λαος, για την προσφορα τους στον τοπο!!!!!!!!!!!!!!!
  Μαζοχισμος διχως ορια για τους Αιτωλοακαρνανες.

 19. No more Patras

  Stef και ‘φιλακια’,
  η καραμελα με τις γκαρσονιερες μας τελειωσε καπου στο 2000….
  Εγινε τοτε ενα boom, και οντως το Μεσολογγι ειχε προβλημα.
  Αλλα μετα ειχε τοσα σπιτια, που δεν υπηρχε προβλημα.
  Το να χρησιμοποιει καποιος επιχειρημα του 2000, δεν τον τιμα…

  Κριμα να μενετε αμετανοητοι παντως.
  Το Αγρινιο θα μεινει μπουκαλα, αφου επελεξε τον μεγαλοιδεατισμο….
  δεν πειραζει, χωρις σχολες καλυτερα…παιξατε το παιχνιδακι της Πατρας….καλυτερα να τα παρει η Πατρα, παρα να τα εχετε στην πολη σας, αλλα με διοικηση στο Μεσολογγι….εσεις επιλεξατε να ρημαξει το Αγρινιο, μονοι σας…..γιατι οταν σας ελεγαν μονη λυση Πατρα, επρεπε να τους λετε, οχι, μενεις Αγρινιο, και διοικητικη υποστηριξη και εδρα στο Μεσολογγι, ετσι θα τα σωζατε, αλλα που μυαλο…κριμα για τη στενομυαλια και την κοντοφθαλμια….η Πατρα κερδιζει, το Αγρινιο χανει…

  Και οπως λεω εδω και χρονια, ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ,
  η αυτονομια του ΤΕΙ Μεσολογγιου, ειναι ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.
  ΤΕΛΟΣ.

 20. Άκης Ροδίτης

  Οπωσδηποτε η επιχειρηματικοτητα επι ΣΥΡΙΖΑ, καφενειακου τυπου ειναι… Οπως η πολιτικη του και οι ψηφοφοροι του! Δεν διαφωνουμε.

 21. PANE-6

  No more patras ΜΕΖΟΛΟΓΓΙΤΗ ΚΟΙΤΑΞΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΟΙΩΝΟ. ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΛΥΘΥΣΜΙΑΚΑ ΚΑΙ Η ΨΑΛΙΔΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΠΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΩΝ 100.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΕΛΑ ΣΤΑ ΣΥΓΚΑΛΑ ΣΟΥ. ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΡΟΚΟ ΤΟΥ, Η ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ.

 22. PANE-6

  @RIPT ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ Α.Ε.Ι ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙΝΑΝΑΙ.

 23. agnostos

  Ο Τρελός του Χωριού. Καλά τα είπες φίλε. Μπράβο. Απόστημα, παραχαϊδεμένα, απαιτητικοί ρεμπεσκέδες που δεν προσφέρουν τίποτα. Μάλιστα. Που δε μπορούσε να οργανώσει ο δήμος το αστικό του, αλλά ήθελε φοιτητές. Που πέταξαν το ΔΠΠΝΤ σε άλλο κτίριο εν μια νυκτί . Που κάνουν πρακτική παιδιά στο Αγρίνιο σε εταιρίες και οργανισμούς. Που στηρίζουν, θέλουν δε θέλουν την τοπική οικονομία. Που κάνουν έρευνα για τον ντόπιο πολιτισμό. Που κάνουν εκδηλώσεις ανοιχτές σε όλο τον κόσμο, όλα τα τμήματα. Που τόσα χρόνια ακούμε για πανεπιστημιούπολη στο Δοκίμι.Τόσα χρόνια αδιαφορείτε για τους φοιτητές στα πιο βασικά και θυμάστε να γκρινιάξετε μόνο αν σας πουν ότι τους χάνετε. Και τώρα σε πειράξανε τα μόρια. Μωρε μπράβο θράσος. Σε παρακαλώ ρε φίλε, ειλικρινά, μην λες τέτοια και μη χαρακτιρίζεις έτσι τις σχολές και τους φοιτητές , γιατί χάνεις και το δίκιο σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.