Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Κάθοδος ετεροδημοτών στο Αγρίνιο-θύμισε προ κορονοϊού εποχές στο ΚΤΕΛ

Κάθοδος ετεροδημοτών στο Αγρίνιο-θύμισε προ κορονοϊού εποχές στο ΚΤΕΛ

Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρείται από χθες το βράδυ στις εθνικές οδούς.

Όπως αναφέρει το www.newsauto.gr μετά την αποκάλυψη για απόφαση γενικευμένου lockdown σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, πολλοί κάτοικοι της Αθηνάς σπεύδουν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ, οδεύοντας προς της εξοχικές τους κατοικίες και τις πατρίδες τους. Αντίστοιχα και πολλοί φοιτητές οι οποίοι επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι και την οικογένειά τους, καθώς τα μαθήματά τους πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης .

Ασυνήθιστη -για την εποχή- είναι η αυξημένη κίνηση που παρατηρείται στις εξόδους της Αττικής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsauto.gr αμέσως μετά την αποκάλυψη ότι ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να κάνει δεκτή την εισήγηση των λοιμωξιολόγων για γενικευμένο lockdown, η κίνηση στις εξόδους αυξήθηκε και αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή, αφού από την Δευτέρα κλείσουν τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων αναμένεται να μπει σε «αναστολή εργασίας».

Το σχετικό κλίμα αποτυπώνει και η κατάσταση στο ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας καθώς σήμερα έγιναν 18 δρομολόγια από Αθήνα καθώς προστέθηκαν και έξι έκτακτα. Επτά δρομολόγια λεωφορείων εξάλλου έγιναν από Πάτρα.

Σημειωτέον πως όσοι σκοπεύουν να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια του lockdown, θα πρέπει να έχουν το Ε1 το οποίο αποδεικνύει ποια είναι η μόνιμη κατοικία του πολίτη, ώστε να μπορεί να γυρίσει.

Φωτό αρχείου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.