Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Kαθυστερεί η παράδοση αντλιοστασιών στο δήμο Μεσολογγίου λόγω κλοπών

Kαθυστερεί η παράδοση αντλιοστασιών στο δήμο Μεσολογγίου λόγω κλοπών

Εντόνως προβληματίζει τη δημοτική αρχή Μεσολογγίου η φθορά/κλοπή δημοτικής περιουσίας στα δυο νέα αντλιοστάσια που κατασκευάζονται κι αφορούν την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης.
Ο αντιδημάρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος προέβη σε δημόσια καταγγελία αναφέροντας πως εύλογες είναι οι ανησυχίες αλλά και η απορία που προκαλείται από το γεγονός πως το συγκεκριμένο συμβάν λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες πριν παραδοθεί το έργο σε λειτουργία.
Στη δήλωσή του μάλιστα σημειώνει πως η κατάσταση αυτή οδηγεί αναπόφευκτα σε νέα καθυστέρηση (παράταση) της παράδοσής των αντλιοστασιών τουλάχιστο για δυο μήνες, γεγονός που προκαλεί έντονους προβληματισμούς κι ανησυχία μιας και ο χειμώνας είναι μπροστά μας.
Ο αντιδήμαρχος όμως σε στέκεται μόνο σε αυτό. Παράλληλα καταδικάζει «το νέο «χόμπι» ατόμων άγνωστης ταυτότητας που το τελευταίο δεκαήμερο «κατεβάζει» τις ασφάλειες, προκαλώντας φθορές και βραχυκύκλωμα στο σύνολο του δημοτικού φωτισμού. Είναι πραγματικά μια πράξη ανεύθυνη κι επικίνδυνη.
«Απευθύνω κάλεσμα στους δημότες να απομονώσουν τέτοιες συμπεριφορές και να επαγρυπνούν θωρακίζοντας το ίδιο το «σπίτι» τους. Γιατί ο Δήμος μας αυτό το χαρακτήρα έχει. Είναι το σπίτι όλων μας.
Η μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων είναι μονόδρομος. Η συνδρομή της Αστυνομίας επίσης. Δεν λύνει όμως το πρόβλημα», καταλήγει.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.