Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Kατσανιώτης: Εκκωφαντική απουσία της Περιφέρειας από τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Ευρώπης

Kατσανιώτης: Εκκωφαντική απουσία της Περιφέρειας από τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Ευρώπης

Κατσανιώτης-570x300Την απουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών που διεξάγεται στην Ευρώπη (SIAL 2016), στιγματίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο και βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης.
Ο κ. Κατσανιώτης απευθύνει ερώτημα στον περιφερειάρχη και τους αρμόδιους συνεργάτες τους, γιατί η Περιφέρεια δεν προγραμμάτισε την συμμετοχή της σε μία τόσο σημαντική έκθεση, δημιουργώντας , όπως οφείλει, διαύλους εξωστρέφειας και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Σημειώνει, μάλιστα, ότι εξαιτίας του λανθασμένου σχεδιασμού, αρκετές επιχειρήσεις της Περιφέρειας θα βρουν «στέγη» και «αρωγή» στα περίπτερα άλλων περιφερειών, ενισχύοντας έτσι τις φυγόκεντρες τάσεις που ήδη αναπτύσσονται στην Ηλεία και στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο κ. Κατσανιώτης ζητάει να πληροφορηθεί για ποιο λόγο δεν συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην συγκεκριμένη έκθεση, ποιος είναι ο προγραμματισμός της για την προώθηση των τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και εάν υπάρχει πρόθεση δημιουργίας ενός τοπικού Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.